Инстаграм моделът и инфлуенсър Биляна Лазарова свали маската пред всички

...
Инстаграм моделът и инфлуенсър Биляна Лазарова свали маската пред всички
Коментари Харесай

Инфлуенсърката Биляна Лазарова: Събрах смелост да сваля маската

Инстаграм моделът и инфлуенсър Биляна Лазарова смъкна маската пред всички свои почитатели в обществената мрежа. Младата хубавица описа мъчителната си история в обява и добави фотография, която събра близо 14 хиляди лайка за негативно време, написа trafficnews.bg.

Лазарова разгласява колаж от две фотоси. На по-старата фотография Биляна е облечена в бански костюм, на която наподобява по-пухкава, а на другата е с дребна черна рокля, прилепнала по атлетичното и тяло.

Биляна обаче не демонстрира разликата сред фрагменти, обработени с фотошоп, а действителността, с която се сблъсква - заболяването булимия, поради която килограмите и цялостната и визия и здравословно положение са се трансформирали толкоз фрапантно.

Публикация, споделена от (@b_lyanish) на Окт 10, 2020 в 2:03 PDT

Ето какво описа тя в своята обява:

" Най-накрая събрах храброст да смъква своята маска. За първи път стоя зад вас, с цел да опиша своята история. За всички вас,които страдате,за всички вас,които се борите,които плачете скрито и се криете от околните си. Това съм аз и това е МОЯТА борба. Битката с питателните разстройства. Зад лъскавите рокли и необятните усмивки се укривам аз,човешко създание,което носи своите демони както всички останали. От години насам се боря с “булимия невроза” и ще не преставам да се боря. Травмиращи събития отключиха в мен това психологично заболяване,което тормози мен и организма ми към този момент толкоз време. Килограмите ми и цялостната ми визия и положение се трансформират ежеседмично и всеки,който се е сблъсквал с хранително разстройство ще ме разбере. Не спиш,не мислиш за нищо друго и от време на време даже нямаш сили да живееш. Това е тук за всички вас,които губите има вяра в себе си и ви идва допълнително. Не сте сами и всички водим БИТКИ. Пътят към вътрешния мир е дълъг и бодлив. Пазете сърцата си и не падайте духом. "

19-годишната хубавица стана майка на момченце, което носи името Ангел. В момента тя тренира интензивно и се храни здравословно, а резултатите са налице.

В медийното пространство се появиха и клюки, че Биляна Лазарова е поставила завършек на взаимоотношенията с годеника си и татко на детето и, а съгласно източници, причина за раздялата е намесата на трети човек в живота на мъжа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР