Инстаграм и Лоша вест за Диана Димитрова.Софийската районна прокуратура отказа

...
Инстаграм и Лоша вест за Диана Димитрова.Софийската районна прокуратура отказа
Коментари Харесай

Дир.бг: Пълен обрат с Диана Димитрова и Юлиян Вергов

Инстаграм и

Лоша новина за Диана Димитрова.

Софийската районна прокуратура отхвърли да образува досъдебно произвеждане за упражнено принуждение против актрисата Диана Димитрова от сътрудника й Юлиян Вергов. 

Решението на прокурор Иво Боев е, че не са събрани задоволително доказателства за осъществено закононарушение от общ темперамент, заради което преписката се приключва. Постановлението за отвод е с дата 1 март т.г. и бе оповестено от актрисата в профила й във Facebook, съобщи " Дир ". 

" По преписката не се събраха данни за отправени закани или осъществена насила от съответни лица против личността на Диана Димитрова ", написа още прокурор Боев.

Според СРП едностранни са и изказванията за лицето, предизвикало пострадванията по тялото на актрисата. Димитрова твърди в сигнала си, че това е Юлиян Вергов.



" Действително в сегашния проблем се открива, че по тялото на Диана Димитрова има породени мекотъканни контузии - оток и кръвонасядания в региона на лява предно-странична част на лицето и лява раменница...Ако се одобри, че причинител на действието се явява фактически лицето Юлиян Вергов, то следва да се уточни, че поради връзките, които имат двамата, изрично се отхвърля опцията пострадвания да са породени по хулигански подбуди. Т.е загражда се опцията действието да се квалифицира като закононарушение ", написа още в постановлението. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР