Инстаграм е една от социалните мрежи, която е почти задължителна

...
Инстаграм е една от социалните мрежи, която е почти задължителна
Коментари Харесай

Дженифър Гарнър: Дъщеря ми няма да има Инстаграм

Инстаграм е една от обществените мрежи, която е съвсем наложителна за всички, които желаят да станат известни. Хиляди лайкове, милиони почитатели и десетки мнения е задачата на така наречен инфлуенсъри, които впечатляват най-много младото потомство.

Те се трансформират в идоли на децата поради голямата си известност и елементарно извоюваните пари. Едно дете обаче няма допир до тази обществена мрежа и не може да види тъкмо в какво се състои работата на инфлуенсърите.

Колкото и необикновено да звучи, става дума за Вайлът – 13-годишната щерка на актрисата Дженифър Гарнър. Изненадата идва оттова, че самата Гарнър има профил в Инстаграм и даже е много дейна със занимателни клипчета или пък уроци по готварство.



Вайлът обаче има възбрана от майка си да се причислява към обществената мрежа и повода се крие във въздействието на Инстаграм върху прочувственото положение. „ Колкото и да се вглеждам, не виждам нищо положително за нея там “, споделя актрисата в подкаста Next Question with Katie Couric.

Гарнър признава, че щерка ѝ е повдигала въпроса за обществените мрежи, само че актрисата е безапелационна. „ Тя може да гледа моя, даже може да преглеждаме нещо дружно, само че за момента е единствено това “. Забраната важи и за по-малките ѝ деца – 10-годишната Серафина и 7-годишния Самуел.

Въпреки това, те доста постоянно се оказват от другата страна на камерата и снимат майка си в разнообразни моменти. „ Имам деца, които са занимателни и умни. Смятам, че са страхотни “, споделя Гарнър.

И трите деца на актрисата са от някогашния ѝ брачен партньор Бен Афлек, с който бяха семейство в продължение на 13 години.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР