Instagram е една от най-посещаваните социални мрежи. Много потребителки искат

...
Instagram е една от най-посещаваните социални мрежи. Много потребителки искат
Коментари Харесай

Скандалните снимки и акаунти, които Instagram блокира

Instagram е една от най-посещаваните обществени мрежи. Много потребителки желаят да се похвалят със своите голи тела, само че нарушават разпоредбите за разрешената разголеност в обществената мрежа и Instagram ги блокира. Ето някои от тях:

1. Паула Саулиньо, която предложи услугите си

Моделът Паула Саулиньо предложи орална обич на всички, които гласоподават с „ не “ на референдума в Италия. Тогава Паула е имала 430 000 почитатели, а искащите да гласоподават с „ не “ са били близо 19 млн. Акаунтът й беше блокиран, поради опасения, че ще повлияе на избора на италианците.

2. Голата корица на Риана

Споровете сред Риана и Instagram поради корицата й за френското списание Lui, продължиха месец. Въпреки че тя не деактивира профила си напълно, певицата не беше дейна за цели шест месеца. Макар че се върна след този интервал, фотографията й въпреки всичко не беше възобновена.

 Риана gettyimages

3. Интимното окосмяване на близначки

Акаунтът на австралийско онлайн списание бе блокиран, откакто качиха фотография на близначки по бански , от който се вижда окосмяване към интимните им елементи. Те театралничат за придвижване, което поддържа избора на дамите да не се бръснат. Акаунтът бе върнат, само че повода за блокирането му не е ясна.-->

4. Сам Нюман и обилната й фигура

През юли 2014 консуматор на име Сам Нюман качи своя фотография по долни дрехи . Въпреки че обществените мрежи са цялостни със фотоси на девойки по долни дрехи, бански или изцяло голи, тази на Сам бе изтрита. Нюман няма съвършена фигура, само че явно се харесва. Не е ли това най-важното?

5. Поетесата Рупи Каур и фотографията й

През март 2015 поетесата Рупи Каур качи фотография на момиче, което лежи на легло, оцапано от кръв. Целта на Рупи е била да покаже, че въпреки и мъчителен, този интервал от месеца е хубав. Снимката беше изтрита два пъти от Инстаграм, само че откакто различен пост на неодобрение на Каур, публикуван в интернет, фотографията й бе върната.

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР