[Instagram Бойко Борисов] Вчера беше буря страшна, наводнение. Ти идваш

...
[Instagram Бойко Борисов] Вчера беше буря страшна, наводнение. Ти идваш
Коментари Харесай

КапиталНО

[Instagram Бойко Борисов] " Вчера беше стихия страшна, наводняване. Ти идваш и слънцето изгрява "
Премиерът Бойко Борисов посреща канцлера Ангела Меркел

" Как решаваме казуса с ромите? Като ги държим небогати маргинали, даваме им по някой лев и им купуваме на ниска цена гласовете? Или работим за тяхната интеграция, която минава през унищожаване на гетата? Такива въпроси не си слагаме. Управляващите нямат визията за бъдещето на България в нито една сфера. "
Венцислав Мицов, общински консултант в София, пред в. " Сега "

" Европа не е цитадела, само че би трябвало да знаем кой пресича границите ни. Наша е отговорността да подсигуряваме сигурността на европейските жители и да изградим Европа, която пази, без в същото време да затрудняваме подвижността на добросъвестните лица, пътуващи до Европейски Съюз. "
Еврокомисарят по въпросите на миграцията, вътрешните работи и поданството Димитрис Аврамопулос, представен от Dnevnik.bg.

Фотограф: Велко Ангелов
" Ето тука ще може по една напитка след това, на диванчетата "
Министърът по председателството Лиляна Павлова към премиера Бойко Борисов, до момента в който го развежда из Техпарка преди срещата на върха в София

" Неслучайно постоянно ще чуеш българите да се оплакват от простотията в учебните заведения, от вулгарния усет на младите, от галопиращата бездуховност. Разбира се, и от корупцията, само че това е друга тематика. Още повече че оплакващите се неведнъж сами вземат участие във всекидневната " дребна " корупция, тъй като " нямало различен метод ", както ще чуеш от дребни предприемачи. "
Александър Андреев за Дойче веле

" Когато погледнем към последните решения на президента Тръмп, някой може да се запита с другари като тези кой има потребност от врагове. Ако би трябвало да бъдем почтени, Европа би трябвало да бъде доста признателна на президента Тръмп. Благодарение на него се простихме с всичките си илюзии. Той ни накара да разберем, че в случай че имаме потребност от другарска ръка, ние можем да я открием на рамото си. "
Доналд Туск, ръководител на Европейския съвет, пред публицисти в София

" Звучи ми като стадо акули, които споделят: " Не посягайте на фантазиите на дребните рибки. "
Валери Симеонов, вицепремиер, в отговор на апела на хазартното лоби да не се протяга ръка на фантазиите на хората
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР