Инстаграм блогърката Микайла Саравия от Флорида разказа как езикът й

...
Инстаграм блогърката Микайла Саравия от Флорида разказа как езикът й
Коментари Харесай

Необикновено дълъг език донесе на секси блогърка милиони СНИМКИ

Инстаграм блогърката Микайла Саравия от Флорида описа по какъв начин езикът й е оказал помощ да завоюва пари и то не малко.

Езикът й доближава дължина 16,5 сантиметра, до момента в който междинната дължина на човешкия език е 9 сантиметра. В своя Instagram акаунт, който е следван от 2 милиона души, блогърката постоянно качва фотография по какъв начин се облизва или върти сексапилното си дупе. За всяка такава обява Саравия получава от 900 до три хиляди $.



В допълнение, Саравия има личен уеб страница и приложение KKVSH, където продава облекла със фотография на своя език, който е регистриран и като запазена марка. Тениски, зарядни устройства, подложки за телефони и секс - на уеб страницата се продава всичко.



През 2018 година хубавицата печели към 50 хиляди $, тази година приходите й към този момент са 99,5 хиляди $ - двойно повече. Саравия се гордее с достиженията си и твърди, че подкрепя финансово фамилията и околните си.



Блогърката споделя, че била в шести клас, когато схванала, че езикът й е по-голям, в сравнение с другите. Тогава се срамувала от тази си специфичност, само че последователно схванала, че може да прави пари от това.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР