Инспекторите по приходите от отдел Държавни вземания“ във Варна обявиха

...
Инспекторите по приходите от отдел Държавни вземания“ във Варна обявиха
Коментари Харесай

НАП продава 14 тона маслини

Инспекторите по приходите от отдел „ Държавни вземания “ във Варна оповестиха за продажба посредством директно договаряне 14 700 кг. маслини, годни за консумация. Стоката е импорт от Турция, само че след влизането  и в страната чиновници от звеното по Фискален надзор на Национална агенция за приходите решили, че компанията вносител е рискова и сложили на камиона техническо средство за надзор, осведомят от приходната организация.

Фискалните сътрудници наблюдавали придвижването на маслините до склад във Варна, където в тяхно наличие те трябвало да бъдат разтоварени и техническото средство за следене отстранено. За инспекцията и разтоварването на стоката дни наред не се явявал притежателят на компанията, нито упълномощено от него лице, като стоката е била изоставена в интерес на страната.

Продажбата на маслините посредством директно договаряне ще се организира на 24.08.2017 година в Търговско дружество на Национална агенция за приходите Варна, оповестяват още от организацията. Началната цена е избрана в размер на 93 786 лв.. Кандидат-купувачите могат да създадат оглед на стоката от 16 до 18 август в складовата база на “Натурални храни “ ООД. В същия период би трябвало да подадат и своите оферти. За фактически се смята всяко предложение за закупуване на стоката с размер на предлаганата цена не по-нисък от 50 % от оповестената в известието начална цена.

На друга обществена продажба посредством търг с скрито наддаване варненските инспектори от „ Държавни вземания “ са оповестили за обмен 1.556 кг. бижутерски произведения от злато. Накитите са отнети в интерес на страната от Добрички областен съд и могат да бъдат прегледани от искащите да вземат участие в търга от 7 до 9 август, а самият търг ще бъде извършен на 14 август в териториалната дирекция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР