Инспектори на НАП-Варна посетиха като тайни клиенти атрактивния въздушен ресторант

...
Инспектори на НАП-Варна посетиха като тайни клиенти атрактивния въздушен ресторант
Коментари Харесай

НАП приземи въздушния ресторант във Варна

Инспектори на НАП-Варна посетиха като секрети клиенти атрактивния въздушен ресторант в морската столица. След направени резервации, закупуване на куверти от по 150 лв., без кетъринг и прилагане на предоставената услуга, тайните клиенти от приходната организация не получават фискален бон, написа Varna24.bg.

Посещението на небесния ресторант e завършило с инспекция, която минава в запечатване на обекта за период от 7 дни.

Стопаните на атрактивния обект обаче споделят, че са огорчени от метода, по който е осъществена инспекцията. Оправданията им са, че по принцип се издават прецизно касов бон и това е индивидуален случай.

От "Dinner in the sky " оповестиха, че ще компенсират обилно всички свои клиенти и последователи. На първо време ще бъдат върнати парите на всички, резервирали коктейл или вечеря при тях, а при първа опция всички тези хора ще бъдат качени на платформата за сметка на нейните притежатели. Остава да бъде контрактувано удължение на престоя на ресторанта на Морска гара или взето решение за различен различен вид.

От Национална агенция за приходите оповестиха още, че от началото на юли досега са осъществени общо 5085 инспекции по Северното Черноморие. Съставени са 404 акта за административни нарушавания. 90 от актовете са за неиздаване на касови бележки, 20 за липса на касов уред и 289 акта за разлика в касовата наличност. Останалите актове са за други нарушавания на данъчните закони.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР