Иновации в областта на изкуствения интелект демонстрира QNAP на изложението

...
Иновации в областта на изкуствения интелект демонстрира QNAP на изложението
Коментари Харесай

QNAP внедри изкуствен интелект в системите си за съхранение

Иновации в региона на изкуствения разсъдък показва QNAP на ревюто China International Industry Fair (CIIF) 2018, извършено в Шанхай.

Фокусът на тайванския производител са новите сървъри с интегриран програмен продукт AI Deep Learning Inference. Моделът TS-2888X, създаден особено за приложения за задълбочено учене благодарение на изкуствен интелект (AI) се демонстрират за първи път пред потребителите. Системата TS-2888X разполага с голям капацитет за предпазване на данни, като с изключение на запис на огромно количество обучителни данни, тя може да се възползва от изчислителната мощност на многочислените графични процесори, предоставяйки на учените изцяло AI решение.

 QNAP на ревюто в Шанхай

QNAP употребява китайското ревю, с цел да покаже и разнообразното си портфолио, в това число NAS системите, основани на второто потомство процесори AMD Ryzen™-- - TS-1677XU, както и безусловно безшумната система HS-453DX с 4 отсека за дискове, допълнена от TR-004 с външно чекмедже за RAID.

Компанията разгласи, че си сътрудничи с редица бизнес сътрудници като Samsung, WPI, Mobotix, HUAWEI Cloud, WD, ProphetStor, Ubuntu и Alibaba Cloud. Изложението CIIF 2018 се организира от 19 до 23 септември 2018 година в Шанхай.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР