Иновации, намаляващи времето и дискомфорта при лечението на зъби, са

...
Иновации, намаляващи времето и дискомфорта при лечението на зъби, са
Коментари Харесай

Иновации за по-бързо лечение представя изложбата „Медикус, Денто, Галения 2019“

Иновации, намаляващи времето и дискомфорта при лекуването на зъби, са съществена тематика на „ Медикус, Денто, Галения 2019 “.

Изложбата за медицина, стоматология и фармация ще се организира от 16 до 19 октомври в Международен панаир Пловдив с присъединяване на водещи български и задгранични компании.

Сред новостите за по-бърза терапия са материали на немски производител, с които се опростява техниката на работа и по този начин се редуцира продължителността на процедурите.

Същият резултат се реализира с мобилния лазер за лекуване и избелване на зъби, който понижава и болката. Той е създаден от компания от Южна Корея. Зъбни импланти, гарантиращи по-лесно и безболезнено слагане, ще показва формалният представител на световноизвестна марка у нас.

Разработка на българска компания е приложение за мобилни устройства, което регистрира оборотите на зъболекарските турбини. Така дава сигнал за повреди и защищава от неточности при операциите.

Новото потомство стоматологични машини оферират по-голямо улеснение за лекаря и пациента, защото са с доста функционалности. На изложбата ще бъде показана и детска версия на апаратурата, която впечатлява с атрактивен дизайн и има МР4 видоеплеър с тъчскрийн.

25-ото издание на „ Медикус, Денто, Галения “ продължава наклонността да се презентира най-модерното съоръжение за лекарски кабинети.

Специалистите ще видят бутикови принадлежности, направени по концепция на клиента, дентални микроскопи с нарастване до 40 пъти и принадлежности, ръчна направа – всички те са артикули на немски компании.

Многофункционалната инсталация икономисва време и старания на медиците. Такива са панорамният рентгенов уред „ 4 в 1 “ и портативният рентгенов апарат, позволяваща елементарно снимане и показващ непосредствено визуализация на екран.

С нововъведенията, които показва, най-авторитетният конгрес на промишлеността за здравето в България всяка година притегля над 4500 гости от страната и прилежащите страни.

На „ Медикус, Денто, Галения 2019 “ производители и дистрибутори още веднъж ще предложат техника и консумативи, болнично обзавеждане, съоръжение и принадлежности за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатории, стерилизационни уреди, артикули за профилактика и хигиена на устата, работно облекло.

Специалистите ще имат опция да се осведомят за най-актуалните трендове, научни достижения и новости в практиката. Изложбата е забавна за необятната аудитория с продуктите за домашна приложимост.

Паралелно се организират Специализирана галерия за цветя, декоративна растителност, градинско съоръжение и аксесоари „ Цветна есен “ (16-20 октомври), Панаир на колекционерите „ Булколекто “ с Европейска филателна галерия (18-20 октомври), киноложки изложения и финали за Световната киноложка купа (19-20 октомври).

На фотографията: Ново потомство стоматологични машини с доста улеснения за пациента и лекаря ще покаже изложбата „ Медикус, Денто, Галеиня 2019 “ от 16 до 19 октомври в Международен панаир Пловдив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР