Иновативното устройство получи 4 награди Red Dot за дизайнКлавиатурата-тъчпад e

...
Иновативното устройство получи 4 награди Red Dot за дизайнКлавиатурата-тъчпад e
Коментари Харесай

Prestigio Click&Touch – съчетава клавиатура, тъчпад и мишка

Иновативното устройство получи 4 награди Red Dot за дизайн

Клавиатурата-тъчпад e идеално комбиниране на форма и функционалност
(снимка: Prestigio)

Уникалната клавиатура-тъчпад Click&Touch, показана по-рано тази година от Prestigio, завоюва 4 награди Red Dot Design Awards 2020, оповестиха от дистрибутора Асбис България.

Дизайнът на мултимедийната клавиатура е приет за най-хубав в 4 номинации:

Успехът е свързан от това, что Click&Touch дава кардинално нов, комфортен метод за въвеждане на информация и трансформира стандарта на работа с днешните клавиатури и тъчпадове, които са две разнообразни устройства.

Click&Touch сплотява благоприятни условия на клавиатура, тъчпад и мишка, като обезпечава автоматизиран преход от набор на текст към ръководство на курсор. Мултимедийната клавиатура има функционалност за мъдро свързване, схваща в какъв режим работи потребителят и автоматизирано превключва сред режимите.

Иновативното устройство на Prestigio разрешава по-бърза работа, изключително когато се изисква по едно и също време потребление на клавиатура и мишка.

Prestigio Click&Touch опростява работата, когато се нуждаем по едно и също време клавиатура и мишка
(снимка: Prestigio)

Да си представим, че до момента в който потребителят написа значимо писмо, му звънят по Skype. За да откаже позвъняването с мишката или тъчпада, той би трябвало да си реалокира ръката, да придвижи курсора, да натисне бутона за отричане на повикването, да избере прозореца за известия и така нататък Докато благодарение на Click&Touch може просто да отклони ненужния разговор с един жест.

При гледане на видео, клавиатурата разрешава също смяна на силата на звука, приплъзване на клипа или кино лентата посредством плъзгане наляво и надясно по повърхността на клавишите от най-горния ред.

Клавиатурата-тъчпад е основана по технология Touch on Keys на компанията Clevetura и се явява идеално комбиниране на форма и функционалност. Този механически комплициран и образно прелъстителен артикул опростява ръководството на смарт тв приемници, компютри, интерактивни панели, игрови конзоли, таблети и смарт телефони.

Към Click&Touch могат да се свържат до 5 устройства по едно и също време посредством Bluetooth, Type-C и USB правоприемник, без да се конфигурира спомагателен програмен продукт. Настройката и ръководството на функционалността на клавиатурата се реализира посредством мобилно приложение Clevetura App, налично в онлайн магазините Гугъл Play и App  Store.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР