Иновативният протокол Runes на Биткойн работи в блокчейна в продължение

...
Иновативният протокол Runes на Биткойн работи в блокчейна в продължение
Коментари Харесай

Биткойн: Новият блокчейн стандарт се срива едва три седмици след старта

Иновативният протокол Runes на Биткойн работи в блокчейна в продължение на три седмици от стартирането му на 19 април, съвпадайки с последното халвинг събитие.

Дебютът на Runes (руните) докара до скок в таксите за Биткойн копачите – единствено през първата си седмица Runes генерира над $135 милиона такси за Биткойн транзакции.

Въпреки това интензивността е намаляла от първичния интервал на търговия, както е посочено от Dune . На 10 май Runes станаха очевидци на едни от най-ниските си равнища на интензивност до момента, с понижаване на основаването на нови токени и взаимоотношенията с протокола от основаването му.

Същевременно бе оголен еволюционен спад в таксите, генерирани от протокола. Въпреки че Runes към момента способства със стотици хиляди долари дневно като такси за Биткойн блокчейна, общите такси надвишиха $1 милион единствено два пъти през последните дванадесет дни.

Въпреки тези провокации, руните остават надалеч от неопределеност, като няколко сбирки могат да се похвалят с пазарна капитализация в размер на стотици милиони долари, съгласно данните на Magic Eden. Разработчикът Кейси Родармор, основателят на Ordinals, също показа аудиореактивен генеративен арт план на събитие в Хонг Конг.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР