Иновативният екран не изисква използване на специални очилаХолографският дисплей Looking

...
Иновативният екран не изисква използване на специални очилаХолографският дисплей Looking
Коментари Харесай

Компания от САЩ пуска холографски дисплей

Иновативният екран не изисква потребление на специфични очила

Холографският екран Looking Glass е предопределен за потребление в креативните специалности

Американската компания Looking Glass сподели нова своя разработка, която има капацитет да промени визиите ни за екранни изображения. Става въпрос за пълностоен тримерен екран.

Дисплеят на Looking Glass употребява технология с многослойно стъкло. Потребителите могат да виждат на този екран пълноценно 3D изображение без помощта на очила или друго профилирано съоръжение като AR и VR хедсети. Предимство на създаването е, че триизмерната картина e забележима под разнообразни ъгли.

Разработчикът планува два разновидността екрани – с диагонал надлежно 8,9 и 15,6 инча, които могат да се сплотяват за основаване на по-големи панели. Компанията стартира триизмерния екран като професионален артикул за потребностите на експерти, които работят с 3D принтери и приложения.

Дисплеят на Looking Glass употребява технология с многослойно стъкло и демонстрира триизмерна картина от всеки ъгъл

Иновативният холографски екран Looking Glass се радва на мощна поддръжка в платформата за споделено финансиране Kickstarter, където към този момент е привлякъл над 600 хиляди $, при сложена цел от $50 000. В момента дисплеят е наличен за поръчки на цена от към $450 за един пакет с 8,9-инчов екран, а Looking Glass дава обещание доставки още през идващия месец.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР