Иновативните решения на LG за забавление у дома, печелят престижни

...
Иновативните решения на LG за забавление у дома, печелят престижни
Коментари Харесай

Водещите телевизори и аудио продукти на LG обират наградите EISA за 2020

Иновативните решения на LG за развлечение вкъщи, печелят влиятелни награди водени от OLED моделите за седма поредна година

LG Electronics (LG) продължава дългата си и сполучлива история на EISA Awards с 4 самопризнания за новаторските решения в категория Home entertainment наградени за невероятното си показване, удивителен дизайн и извънредно практични функционалности. Организирана от Експертната асоциация за изображения и тон (EISA), най-голямата организация за потребителска електроника в света, признанието на тазгодишния конкурс отиде при LG OLED TV (модел OLED65GX), LG NanoCell TV (модел 75NANO99), LG Soundbar (модел SN8YG) и LG XBOOM Go (модел PL7).

Телевизорът LG Gallery беше разгласен за най-хубавият PREMIUM OLED тв приемник за 2020-2021 на EISA, с което LG OLED тв приемник печели премия в категорията за домашно кино за девети следващ път. Този модел е съвършен образец за съвършенството на тв приемниците на LG. Той употребява технологията за независимо светещи пиксели на LG OLED, с цел да даде най-модерно качество на картината в ултра фино устройство.

С невероятното качество на картината, с което OLED е прочут и усъвършенстваната технология за обработка на изображенията ръководени от AI технологията на LG, този 65-инчов тв приемник дава зашеметяващо 4K наличие с периодичност на освежаване от 120Hz и разполага с разширени функционалности на HDMI - автоматизиран режим с ниски стойности на забавяне(ALLM), усъвършенствано аудио (eARC) и променлива скорост на освежаване (VRR). Еднакво добър, както във филмите, по този начин и в игрите, тв приемникът на LG Gallery Series с Dolby Vision и LG webOS подсигурява най-невероятното кино прекарване с извънредно интуитивно чувство за фена.

LG NanoCell TV беше разгласен за EISA 8K тв приемник за 2020-2021 за същинската си 8K резолюция и точно цветово възпроизвеждане. Технологията на екрана на LG NanoCell, локалното затъмняване (FALD), както и третото потомство процесор α (Alpha) 9 AI на компанията се съчетават съвършено, с цел да дават цветове с изключителна непорочност, великолепен контрастност и дълбочина в допълнение към необятния ъгъл на видимост и мощния AI процесор на LG. Благодарение на най-новите функционалности за HDMI, този тв приемник може безпроблемно да обработва 8K наличие при 60 фрагмента в секунда.

Колкото до аудио продуктите - LG Soundbar и портативната LG XBOOM Go завоюваха надлежно премиите EISA SOUNDBAR 2020-2021 и EISA MOBILE SPEAKER 2020-2021. Разработени в съдействие с Meridian Audio, английският водач в науката за звука, тези артикули разполагат с богат, първокачествен тон за в действителност достоверно аудио прекарване.

„ Нашите вложения в дизайн, картина и партньорствата с водачи в промишлеността като Меридиан Аудио ни разрешават да предложим начин на живот благоприятни условия за пръв път налични на пазара ", споделя Парк Хюн-Сей, президент на LG Home Entertainment Company. „ Признанието на специалистите от EISA, което получаваме ни демонстрира, че вървим в вярната посока в развиването на категория Home entertainment. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР