Иновативните бизнес подходи и успешните управленски практики ще бъдат във

...
Иновативните бизнес подходи и успешните управленски практики ще бъдат във
Коментари Харесай

Мениджъри от цял свят споделят иновативни управленски практики на конференция в Пловдив


Иновативните бизнес подходи и сполучливите управнически практики ще бъдат във фокуса на двудневната конференция „ Reinventing Organizations: Management Practices for Success “. Събитието ще се организира на 23 и 24 ноември в Пловдив, а програмата му ще предложи забавни лекции, уъркшопи и полемики. В конференцията ще вземат участие мениджъри от целия свят, които ще споделят скъп опит и ще дискутират значими въпроси, свързани със актуалната бизнес среда.

В подтекста на глобализирането на пазарите, дигитализацията, все по-засилващата се конкуренция и лесния достъп до информация обичайните подходи се оказват незадоволително ефикасни. Затова конференцията „ Reinventing Organizations: Management Practices for Success “ ще предложи нови сполучливи управнически практики. Лекторите на събитието са водачи и практици от разнообразни области, които ще насочат вниманието на участниците към тематики като водачество, ангажираност на чиновниците, цифровизация и други.

Организатор на конференцията „ Reinventing Organizations: Management Practices for Success “ е STOOS Network България – неправителствена организация, която посредством шерване на познания и опит оказва помощ на фирмите да се оправят сполучливо с провокациите на динамичната бизнес среда. Събитието се реализира с поддръжката на BTL Industries – един от топ производителите на здравна инсталация в международен мащаб. Компанията, чието произвеждане се намира в Пловдив, следва новаторски и еластичен модел да работа, който напълно дава отговор на условията на актуалната бизнес среда.

STOOS Network България оказва помощ на организациите да бъдат сполучливи в динамичната модерна бизнес среда посредством шерване на новаторски управнически подходи, с помощта на които се реализира финансов разцвет и се основават удовлетворени клиенти и щастливи чиновници. STOOS Network България провежда месечни събития в Пловдив и София и визити на предприятия в цялата страна, на които мениджъри споделят своя опит.

BTL Industries е измежду водачите в създаването, производството и търговията на електронна здравна инсталация в световен мащаб. Компанията се развива сполучливо от 20 години на българския пазар. Производствената й база се намира в Пловдив, където работят над 210 души. BTL разполага и с R&D център в София с 30 чиновници. Компанията създава високотехнологична здравна техника в 3 съществени посоки – физиотерапия, кардиология и естетична медицина, като продуктите й се оферират допълнително от 120 страни на 6 континента. Апаратите, създадени от BTL Industries, са отличени с редица награди за иновативност, дизайн и принос в развиването на медицината в международен мащаб.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР