Иновативните аксесоари за разплащане на Райфайзенбанк (България) ЕАД са достъпни

...
Иновативните аксесоари за разплащане на Райфайзенбанк (България) ЕАД са достъпни
Коментари Харесай

Вместо с пари кеш, можем да плащаме с гривни и ключодържатели

Иновативните аксесоари за разплащане на Райфайзенбанк (България) ЕАД са налични за още повече консуматори – от през днешния ден всички притежатели на дебитни карти Debit Mastercard от Райфайзенбанк могат да се снабдят с гривна, ключодържател или стикер за смарт телефон с вграден чип за безконтактни заплащания.

Тази опция е най-новото допълнение към необятната гама артикули и услуги на Райфайзенбанк, които с изключение на по-лесно и бързо заплащане, дават на клиентите приятна страст и наслаждение при осъществяването на ежедневните покупки. В края на предходната година банката показа първите си разплащателни аксесоари към кредитни карти RaiCARD Fix, като ползата е огромен и към една нова RaiCARD Fix се издава приблизително по един аксесоар за заплащане.

Силният интерес към портативните разплащателни устройства е разследване от непрекъснато възходящите упования на потребителите за улеснение и сигурност на картовите заплащания, както и от развиването на безконтактната технология и разрастването на мрежата от ПОС терминали, които одобряват този тип заплащания. Общият брой на издадените от Райфайзенбанк дебитни и кредитни карти надвишава 500 000, като всички те към този момент са с безконтактна технология. Към момента към 80% от ПОС терминалите, конфигурирани от банката, са с безконтактна функционалност.

По данни на Райфазенбанк, делът на безконтактните заплащания непрекъснато нараства, като в края на 2017 година доближава близо половината от всички картови преводи. Повече от три-четвърти (77%) от общия брой безконтактни заплащания пък са осъществени от притежателите на дебитни карти.

Благодарение на предоставените от Райфайзенбанк разплащателни аксесоари за притежателите на дебитни карти Debit Mastercard, още повече консуматори ще имат опция да се възползват от по-бързи, комфортни и сигурни заплащания. Както при безконтактни преводи с пластика, по този начин и при разплащане с гривна, ключодържател или стикер въвеждането на ПИН се изисква единствено за покупки над 25 лева За всяка трансакция, направена посредством аксесоар, картодържателят получава sms или имейл уведомление.

Клиентите на Райфайзенбанк могат да заявят до 31 юли 2018 година аксесоар за заплащане към своята дебитна Debit Mastercard при промоционални условия – без такса обслужване за първата година. Ако към момента не разполагат с Debit Mastercard, би трябвало само да посетят офис на банката, като новата им карта също ще е без такса обслужване за първите 12 месеца.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР