Иновативни продукти, модерни технологии, представяне на последните тенденции и екосистема

Иновативни продукти, модерни технологии, представяне на последните тенденции и екосистема ...

Започна международното изложение Булмедика/Булдентал/Дерма&Естетика 2019.


Иновативни продукти, модерни технологии, представяне на последните тенденции и екосистема за изграждане на нови бизнес контакти и професионални познания, съчетани с професионална съпътстваща програма. Всичко това ще бъде поставено на дневен ред от 15 до 17 май в залите на Интер Експо Център. Защото през всички тези дни в международния изложбен център ще се проведе БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019. Международният форум събира заедно специалистите в областите на медицината, денталния сектор, дерматологията и естетичната медицина.

Над 220 изложители ще вземат директно участие в международното събитие. Компании от България, Германия, Португалия, Сингапур, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Франция, Гърция, Турция, Словения, Латвия и Унгария ще представят продуктите на 980 бранда от 56 държави. На всички 13 500 посетители ще бъдат показани над 280 иновации. Изложението се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването в България и с подкрепата на съсловните организации – Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците в България, Асоциацията на денталните дилъри в България и Български фармацевтичен съюз.

На БУЛДЕНТАЛ специалистите ще открият оптимизирани дентални принтери, използващи 3D-технологии, дентални юнити и автоклави. Централно е мястото и на иновативните безжични системи за полиране и диодни лазери с размерите на писалка. Вниманието привличат последно поколение стерилизатори и въздухопречистватели. Професионалистите откриват при участниците на БУЛМЕДИКА 2019 първият ултразвуков диагностичен апарат, в който изцяло е въведен AI technology (изкуствен интелект). Многобройни са високотехнологичните решения в ортопедията, свързани с 3D технологиите. Продуктите са приложими при спаднал свод, диабетно стъпало, криви ходила, ревматоиден артрит, скъсяване на крайници, болест на Morton и при продължитено стоене в изправена позиция. Ехографи от последно поколение ще представят нова интелигентна платформа за обработка на изображенията.

Източник: fakti.bg