Иновативни продукти, модерни технологии, представяне на последните тенденции и екосистема

...
Иновативни продукти, модерни технологии, представяне на последните тенденции и екосистема
Коментари Харесай

Започна международното изложение Булмедика/Булдентал/Дерма&Естетика 2019

Иновативни артикули, съвременни технологии, показване на последните трендове и екосистема за създаване на нови бизнес контакти и професионални знания, съчетани с професионална съпътстваща стратегия. Всичко това ще бъде сложено на дневен ред от 15 до 17 май в залите на Интер Експо Център. Защото през всички тези дни в интернационалния изложбен център ще се организира БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019 . Международният конгрес събира дружно експертите в областите на медицината, денталния бранш, дерматологията и естетичната медицина.

Над 220 изложители ще вземат непосредствено присъединяване в интернационалното събитие. Компании от България, Германия, Португалия, Сингапур, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Франция, Гърция, Турция, Словения, Латвия и Унгария ще показват продуктите на 980 марката от 56 страни. На всички 13 500 гости ще бъдат показани над 280 нововъведения. Изложението се провежда под патронажа на Министерството на здравеопазването в България и с поддръжката на съсловните организации – Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците в България, Асоциацията на денталните дилъри в България и Български фармацевтичен съюз.

На БУЛДЕНТАЛ експертите ще открият усъвършенствани дентални принтери, употребяващи 3D-технологии, дентални юнити и автоклави. Централно е мястото и на новаторските безжични системи за гланциране и диодни лазери с размерите на химикалка. Вниманието притеглят последно потомство стерилизатори и въздухопречистватели. Професионалистите откриват при участниците на БУЛМЕДИКА 2019 първият ултразвуков диагностичен уред, в който напълно е въведен AI technology (изкуствен интелект). Многобройни са високотехнологичните решения в ортопедията, свързани с 3D технологиите. Продуктите са използвани при понижен свод, диабетно ходило, криви ходила, ревматоиден артрит, съкращаване на крака, болест на Morton и при продължитено стоене в изправена позиция. Ехографи от последно потомство ще показват нова умна платформа за обработка на изображенията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР