Иновативната кауза, стартирала в Попово, вече ще реализира своята дейност

...
Иновативната кауза, стартирала в Попово, вече ще реализира своята дейност
Коментари Харесай

MEAT EVOLUTION получи удостоверение за зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги


Иновативната идея, стартирала в Попово, към този момент ще осъществя своята активност напълно с електрическа енергия, създадена от възобновими енергийни източници. Специалното уверение за 100% зелена сила беше връчено на господин Валентин Русчев, притежател и шеф на Тандем-Попово ООД, компанията, която създава за марката MEAT (R)EVOLUTION, от господин Богомил Недевски, шеф Продажби основни клиенти в енергийното сдружение.

“От самото основаване на компанията и най-много от зараждането на MEAT (R)EVOLUTION като идея, ние се стремим да бъдем иноватори на пазара и да отговорим да високите упования на потребителите към нас. Безупречното качество е наложително за покриване на тези условия. Непрекъснатото рационализиране и професионализъм в работата ни, както и прецизното съблюдаване на интегрираните във времето стандарти за сигурност на храните, ни доведоха до тук. От тук ние надграждаме с голямо внимание към природата и въобще към всичко, което се случва към нас, защото то е основополагащо и за това, което се случва и в чинията ни. Щастливи сме, че в лицето на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, намерихме отличен сътрудник в желанието си да предлагаме не просто първокласен артикул, само че и артикул, създаден по екологичен метод. Смятам, че с възприемането на „ зелената концепция “, MEAT (R)EVOLUTION и Тандем - Попово за следващ път ще завоюват доверието на своите клиенти с изключение на с чудесно качество на продукцията си, и с виновното си отношение към околната среда “, показа господин Русчев.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предизвиква производството и търговията с електрическа енергия, генерирана по екологичен метод. Компанията издава удостоверения за зелена сила в увещание на това, че продадената електрическа сила е създадена напълно от възобновими източници. Документът се базира на Гаранции за генезис, издадени от Агенция за стабилно енергийно развиване, които се трансферират на името на клиента в регистъра на Агенцията.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР