Иновативната инсталация отваря врати в столичен търговски център От днес до

...
Иновативната инсталация отваря врати в
столичен търговски център От днес до
Коментари Харесай

Renault представя новото CLIO с първата Infinity стая в България

Иновативната апаратура отваря порти в столичен търговски център

От през днешния ден до 9 януари посетителите на „ София Ринг Мол ” могат да се срещнат с новото Renault CLIO, показано по нов и нестандартен за България метод. Уникална огледална стая придвижва посетителите в един изцяло нов и въздействащ свят, в чийто център е новото Renault CLIO.

Съблазнителният дизайн на новото Renault CLIO, една от главните отличителни черти на емблематичния модел, е емфатичен от впечатляващата Infinity стая, в която образите се умножават, а времето почти спира. Изложеният в иновативното пространство модел е в ново равнище на оборудване R.S. Line, въодушевено непосредствено от Renault Sport.

По-елегантно и динамично от всеки ъгъл, новото Renault CLIO наследява чувствените форми на предходното потомство. Новият модел излъчва експресивност и същевременно резервира елегантния си профил. Отпред, предният похлупак включва ребра за по-изваяна форма. Радиаторната решетка е по-голяма, а предната ризница е по-издадена със мощно изразителни централни въздухозаборници, които допринасят за положително изстудяване на двигателя. По отношение на размерите, новото Renault CLIO е с 12 мм по-късо (дължина 4 050 мм, ширина 1 798 мм), само че по-просторно отвътре. Купето (височина 1 440 мм) е снижено с от 8 мм до 48 мм в края на спойлера за увеличена аеродинамика и атлетичност.

Renault Infinity room е ситуиран на етаж 1 и е с ежедневно работно време от 10 до 22 ч.



*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР