Иновативен проект със световен потенциал за решаване на някои от

...
Иновативен проект със световен потенциал за решаване на някои от
Коментари Харесай

A Data Pro с престижно отличие за иновативно решение за трансформация на бизнеса

Иновативен план със международен капацитет за решение на някои от най-големите проблеми в B2B медийната и осведомителната промишленост донесе следващо влиятелно отличие за българската компания A Data Pro. Тя стана част от десетте спечелили в Наградите за нововъведения Connectiv Innovation Awards 2019 на интернационалната Асоциация на софтуерната и осведомителната промишленост (SIIA), като по този метод се подреди до известни имена като EnsembleIQ, C&EN, WATT Global Media, Northstar Travel Group, Reputation Institute, Hanley Wood, Education Week и Imagination.

Иновативният „ human-in-the-loop” метод на A Data Pro е победител в категорията „ Retooling Your Business Model” и е построен към трансформацията на бизнес модела на компанията от аутсорсинг към цялостния комплект услуги за бизнес и медиен разбор посредством съчетаването на изкуствен интелект и експертните качества на чиновниците. В същата категория има единствено още един победител – Reputation Institute.

 Снимка: Красимир Юскеселиев

„ Наградата е самопризнание за творчеството и уменията на целия ни екип “, разяснява Илия Кръстев, изпълнителен шеф на A Data Pro, и прибавя: “Синтезът сред човек и машина е това, което дефинира преобразения бизнес модел на А Data Pro. Компанията съчета знанията на нашите анализатори с напредналите благоприятни условия на технологиите за машинно образование, създавайки неотлъчно цяло — изкуствен интелект, по-мощен от всичко, което сме правили до момента.”

Наградите Connectiv Innovation Awards отличават реформаторски решения на най-големите проблеми, пред които е изправена B2B медийната и осведомителната промишленост. Конкурсът включва общо пет категории: „ Трансформиране на бизнес модели “, „ Преобразуване на културата на работното място “, „ Привличане на екосистемни сътрудници “, „ Осигуряване на динамично потребителско прекарване “, и „ Създаване на нов поток от доходи “.

Десетте спечелили ще се състезават и за премията „ Най-иновативна кандидатура за годината “ на 16 май в Чарлстън, Съединени американски щати, по време на Connectiv Executive Summit, когато всеки победител ще има опция с къса презентация да завоюва гласовете на публиката.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР