Инна Ефтимова се класира за полуфиналите на европейското първенство в

...
Инна Ефтимова се класира за полуфиналите на европейското първенство в
Коментари Харесай

Инна Ефтимова ще бяга с Ивет Лалова на полуфиналите в Берлин

 Милена Миткова не съумя да стигне финала при скока на дължина в Берлин
Инна Ефтимова се класира за полуфиналите на европейското състезание в Берлин при спринта на 200 метра. Българката финишира на 4-ото място в последната трета серия с резултат с 23.56 секунди, който й разреши да продължи в конкуренцията.

Тя остана надалеч от най-хубавото си време за сезона, което е 23.11. Въпреки това Евтимова реализира осмо най-хубав резултат от трите предварителни серии. Победителка стана Кристцина Цимановская, която спря хронометъра на 23.07 секунди.

" Не съм удовлетворена. Но тук става дума да се премине този стадий, тъй че съумях да си свърша работата сутринта ", сподели Инна пред Българска национална телевизия незабавно след бягането си.

За болките в бедрото тя показа: " Направихме всичко, което можем. Все още имам проблеми, не може да болката да мине за два дни. Но аз съм тук, съпротивлявам се, тъй че ще дам всичко от себе си на полуфинала ".

Инна ще прави компания на Ивет Лалова, която започва непосредствено от 1/2-финалите. Битката за място на финала на 200 метра е от 20:48 часа довечера.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР