Инна Ефтимова се класира за полуфиналите и на 200 метра

...
Инна Ефтимова се класира за полуфиналите и на 200 метра
Коментари Харесай

Ефтимова: В такива състезания си проличава кой е боец

Инна Ефтимова се класира за полуфиналите и на 200 метра на Европейското състезание по лека атлетика в Берлин. Българката, която получи контузия при загрявката в полуфиналите на 100 м, финишира четвърта в серията си на половин обиколка с 23.56 сек и откри място измежду 24-те фивалистки с едно от най-хубавите “губещи” времена. Така тази вечер ще имаме две представителки в полуфиналите в 20:48 часа българско време, когато на старт ще застане и Ивет Лалова-Колио.

“Не се получи елементарно поради контузията, която получих на 100 метра. На такива надпревари си проличива кой е войник. Справяш се с проблемите тъкмо сега, в който би трябвало. Щастлива съм, че не преставам напред.

Все още не знаем какъв брой сериозна е контузията, защото нямаме нужната инсталация, с цел да разберем. Симоне сподели, че е инфектиране, само че това е спринт. Ще дам всичко от себе си на полуфинала.

Усещам го и поради това потеглих по-бързо, в сравнение с по принцип потеглям. Това е 200 метра, въпреки всичко не е 100 м. Може би тази неустановеност докара до този резулат, другояче съм подготвена за доста повече”, сподели след класирането си за полуфиналите Ефтимова.

РАЯ ИВАНОВА, делегат на Sportal.bg в Берлин

Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР