Инна Ефтимова приключи участието си на 100 метра в полуфиналите

...
Инна Ефтимова приключи участието си на 100 метра в полуфиналите
Коментари Харесай

Инна Ефтимова: Бягах на болкоуспокояващи

Инна Ефтимова завърши присъединяване си на 100 метра в полуфиналите на Европейското състезание по лека атлетика, откакто бяга 11.52 секунди във втория полуфинал и не откри място във финала. Българката обаче призна след надпреварата, че е бягала на болкоуспокояващи, защото е усетила напрежение в горната част на лявото бедро.

“Още на загрявката усетих едно дърпане в бедрото, което не мина, ситуацията даже стана по-притеснително. Бягах с болкоуспокояващи и замразяващ спрей – някак си за спринта мъчно се получават нещата и с най-малкия проблем. Надявам се да не е нищо съществено, в този момент със Симоне ще забележим какво е ситуацията и се надявам да не е нищо съществено. Имам два дни, тъй че се надявам да е просто от натоварване.

Силно се надявам да съумея да се подвигна за 200 метра, никога не се предавам. Ще се опитаме да създадем всичко допустимо – имам два дни и се надявам всичко да се оправи до тогава. Честно казано нямам визия дали може да е от пистата – още на самата загрявка усетих едно неразположение, което продължи от самото начало и бях в дискомфорт. До последо се чудих дали да пускам, само че най-малко не стана по-зле. Ако не мога да тичам, което мощно се надявам да не се получи, ще дойда, ще загрея и ще се опитвам да тичам със сигурност”, сподели Ефтимова след полуфиналите на 100 метра.

РАЯ ИВАНОВА, делегат на Sportal.bg в Берлин
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР