Инженер“ от Армана изуми властта в Пловдив СНИМКИ Строителят на

...
Инженер“ от Армана изуми властта в Пловдив СНИМКИ Строителят на
Коментари Харесай

Ето кой е строителят на къщата с вградена лампа в...

„ Инженер “ от Армана изуми властта в Пловдив СНИМКИ

Строителят на къща с вграден махленски дирек в Арман махала се споделя Марин.  Той съобщи, че самичък ще бутне част от градежа, който стана прочут в цялата страна. По думите му уличното осветяване постоянно е било в двора на къщата му.

„ Стълбът беше в двора на нашата къща. Бутнахме остарялото и направихме новото. Когато пристигнаха да го поставят ни питаха може ли да го слагаме във вашия двор “, оправда се мъжът пред Нова телевизия, който е татко на притежателите, които живеят в Германия.

„ Не за първи път имаме проблем с въпросната къща. Преди време се сблъскахме още веднъж със същия проблем -  притежателите строяха отвън разрешението им. Тогава бутнахме постройката, само че в този момент очевидно са създали втори опит и за издигнали триетажна постройка ”, разяснява кметът на регион „ Северен “ Ральо Ралев.

Сам с чукове ще махам част от къщата ”, даде обещание Марин, само че посочи, че тоалетната няма да бъде съборена.

Ральо Ралев сподели, че в случай че къщата не бъде отстранена, от районната администрация ще пристъпят към наложително срутване. „ Предстои ремонт, има констативен акт за премахване на противозаконното стротителство и имам вяра, че няма да се  стига до заповед за унищожаване. Те самите ще проявят разсъдък и този път няма да бутаме ние. Те са притежатели на едноетажна сграда, която през 60-те години е купавана. Ако сами я отстранен, може да спестят  наказателното разпореждане от 100 до 200 хиляди лв.. Ще го направя, с цел да видят всички, че когато има воля и от едната и от другата страна, нещата се случват, сподели кметът на „ Северен “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР