Инж. Събков е кандидат за кмет и водач на листата

...
Инж. Събков е кандидат за кмет и водач на листата
Коментари Харесай

Инж. Генади Събков: С вяра, надежда и любов за община Мездра

Инж. Събков е претендент за кмет и лидер на листата за общински съветници на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ за община Мездра.
„ В община Мездра започнахме мандат 2015-2019 година при необикновено тежки условия. През 2015 година общината бе изпаднала в положение на финансов колапс. Всички, които са формирали задължения, подписвали контракти и поръчвали артикули и услуги, бяха напуснали общината или минали на друга работа, надалеч от терзанията, отговорностите и отговорностите. Вероятно са следили в профил с интерес и очаквали задълбочаване на проблемите и цялостен неуспех на ръководството на общината. С дейностите и ограниченията, които предприехме, не просто разочаровахме и изненадахме отговорните за рецесията, а постигнахме цялостен поврат. За три години и половина успяхме да понижим отговорностите на общината повече от 5 пъти и сполучливо да осъществим признатите годишни бюджети. Според оповестените през 2019 година данни за 2018 година, община Мездра се подрежда на 17-то място измежду всички 265 общини в България по степен на бистрота на ръководството. Ръстът в тази ранглиста е впеталяващ, в случай, че през 2015 година общината ни е била на 64-то място.
С този си резултат Мездра е преди всичко в региона и пред общини като Враца, Лом и Велинград- съобщи инж. Събков.
„ Когато поех ръководството на общината през 2015 година нямаше нито един подписан контракт за осъществяване на инфраструктурен план. Сега завършваме управническия мандат с осем финансово обезпечени контракта на обща стойност 20 280 000 лева, които ще се извършват през 2020 година
Постигнатите резултати през мандата ни дават самочувствие и убеденост да желаяме поддръжката на хората и дружно с всички положителни и обичащи своя край, да продължим да работим за:
- построяването в община Мездра на духовна среда, учредена на другарство, доброжелателност и градивност;
- реализирането на действия за възстановяване изискванията на живот;
- даването на действителен късмет за осъществяване на концепциите на предприемчивите и инициативните;
- своевременната оценка на нуждата и вероятната поддръжка на всички наши съграждани;
- съчетаването на персоналните и публични ползи до степен, в която всеки един от нас да възприема триумфа на общността като своя идея.
Наше обвързване е да продължим и да доведем смяната в община Мездра до край. Да вървим по този път и да бъдем поръчител, че няма да се отклоним от него. Искаме община Мездра с правила и правдивост. Правила, идентични за всички, и отмъщение за всеки, който ги нарушава “.
За Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ се гласоподава с бюлетина № 56

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР