Инж. Николай Иванов, регионален мениджър на Трейс Груп Холд за

...
Инж. Николай Иванов, регионален мениджър на Трейс Груп Холд за
Коментари Харесай

#ЕКИПЪТ: Успех в строителството

Инж. Николай Иванов, районен управител на " Трейс Груп Холд " за област Стара Загора

" Трейс Груп Холд " АД избра инж. Николай Иванов да бъде новия районен управител на компанията за област Стара Загора. Той поема ръководството от инж. Георги Иванов, който дружно със старозагорецът Манол Кавръков управлява " Трейс Пътно Строителство " АД, една от дъщерните компании на холдинга.

Професионалният път на инж. Николай Иванов във времеви аспект е къс - единствено шест години, само че като изпълнени обекти е низ от провокации. Младият инженер приключва Математическа гимназия във Видин и през 2013 е абитуриент на факултета по Транспортно строителство в Университета по архитектура, строителство и геодезия, компетентност " Пътно строителство ". Признава, че избира специалността на строителя, тъй като го увлича.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики
Западна дъга 1, София

Желанието му е да съгражда и взе участие в реализацията на инфраструктурни планове. Първият обект на дипломирания инженер е построяването на сектор 1 от Западната дъга на Софийския околовръстен път (СОП). Благодарен е на хората, на които попада - инженери, строители. За сътрудниците си от " Трейс " споделя: " Всички те ми дадоха старта и то го направиха по този начин, че да не ме откажат. Този толкоз мощен екип още е в структурата, въпреки че всеки е на разнообразни позиции " и прибавя " Западната дъга на СОП е комплициран обект, сериозен, сложен. На сектора има два пътни възела - при бул. " Царица Йоана " и бул. " Сливница ", и два моста. Пътен възел " Сливница " е на три равнища и е единственото сходно оборудване в София и в страната. " Съоръжението е проектирано и построено по метода " Топдаун " - от горната страна надолу, с цел да се обезпечи прекосяването на МПС по време на строителството. Чрез него се отдели директният поток за Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина ", а посредством кръговото кръстовище с два дъговидни моста се преразпредели придвижването в четири направления. С построяването на обекта се улесни интернационалният и вътрешният трафик и се увеличи сигурността при пътешестване.

Метростанция " Искърско шосе ", София

На сърцето му като най-съкровен обект, инж. Иванов показва Вторият лъч на Столичното метро: създаване на Министерски съвет 20 и Министерски съвет 21, пътна част, обновяване на остарял и създаване на нов бул. " Кръстьо Пастухов ". Той управлява плана, взема решение инженерни проблеми, отговоря за връзката с възложител, архитект, контрол, носи отговорност за екипа.

Бул. " Крайречен ", Стара Загора

Предложението за новата позиция приема с признателност за доверието и екстаз, само че и с отговорност. " Сам човек в строителството не може да реализира нищо, належащо е да си част от екип. За наслада в Стара Загора мощният екип е граден през годините. Само за месец и половина успяхме да приключим реконструкцията на ул. " Иван Вазов ", след кръговото в кв. " Кольо Ганчев " следва построяването на още няколко кръгови придвижвания, както и реорганизация на ул. " Промишлена ".

Проф. Николай Михайлов ни споделяше: " В живота е значимо да не спирате да се учите ", спомня си инж. Иванов и разяснява: " Работата ми в Стара Загора, безсънен град, с младежи и добър стандарт на живеене, е част от образованието в школата " Трейс ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР