Инж. Митко Димитров и неговата музикална компания Пайнер“ отпразнуваха 28

...
Инж. Митко Димитров и неговата музикална компания Пайнер“ отпразнуваха 28
Коментари Харесай

Вижте как Митко Пайнера коментира хитовите попфолк певици

Инж. Митко Димитров и неговата музикална компания „ Пайнер “ отпразнуваха 28 години в бизнеса. В изявление по мотива той споделя, че е доста щастлив, че във компанията има хора, с които работят дружно от самото й пораждане, та чак до момента.

Инж. Димитров разкрива, че в действителност усетите му са по-близо до рока, в сравнение с до попфолка. „ Още през 90-а година започнахме с рока с извънреден възторг. Направихме много записи на рок части, които обаче за жалост тогава нямаха този пазарен триумф. Наложиха сватбарските оркестри, появи се орк. „ Димитровград “, попфолк звученето, шлагерната музика, Хисарския поп и по този начин потеглиха нещата “, споделя Митко Пайнера пред „ Шоу “.

Причината за сполучливия му бизнес, съгласно него е, че: „ Винаги сме вложили в неизменност и вероятност, в техника и база, която да работи за нас години напред. Ръководим се от прозорливостта на бизнеса преди да влагаме. Имали сме шанс да получаваме вярното в точния миг “.

Колкото до проблема с Андреа, инженерът отсича: „ За мен това е едно болно въображение. Нейните обвинявания и упреци са толкоз неоснователни, а и нямат никаква логичност. Претенциите й са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвред, което е повече от неуместно. Да не приказваме, че въобще не съм се и интересувал от нейното развиване “.

Засягат се и тематиките за разделите с ДесиСлава и Рени, което Димитров разяснява по този начин: „ Плюейки по компанията, в действителност дискредитират себе си. Поднасят упреци там, където доскоро са яли. Така наскърбяват най-много себе си! С всички реализатори сме имали положителни години, казусът е, че никой не търси виновността в себе си. Има нещо, което доста им пречи – манията за великолепие! “.

За ДесиСлава прибавя, че е пробвала да прави кариера под дърво и камък след „ Пайнер “ - и в чужбина, и със лична телевизия у нас, само че не е съумяла да се осъществя независимо и се е завърнала с подвита опашка още веднъж във компанията. Колкото до Рени – тя не се е върнала, само че и компанията не я е желала назад.

За Камелия заключава: „ Тя има едно преимущество пред доста други реализатори – умее да си прави участията, да е атрактивна от самото начало. Много други не го вършат, разчитат единствено на рекламата, която компанията прави. Мислят, че тя е задоволителна за участия, а не е “.

За Ивана и Глория Митко Димитров не е доста сладкодумен. Намеква единствено, че постоянно е имал разногласия с изпълнителите за вида песни, които би трябвало да извършват. „ Те имат нюх, схващат детайлите, само че аз пък умея вярно да дефинирам прочувствената същина на съответното парче, без да съм музикант. Те не всеки път са съгласни с моето мнение “.

Липсата на участия на Райна съгласно Митко са разследване от представянето по време на участия и самите шлагери.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР