Инж. Милчо Цацов, кмет на община Етрополе (2003-2007 г.) Кметска

...
Инж. Милчо Цацов, кмет на община Етрополе (2003-2007 г.) Кметска
Коментари Харесай

Изборите в Етрополе – между минало и бъдеще, между страх и свобода


Инж. Милчо Цацов, кмет на община Етрополе (2003-2007 г.)

Кметска борба на живот и гибел. С тези думи в резюме може да се опише обстановката в община Етрополе.

Натрупаното неодобрение на локалните поданици е видно. Искат от чешмите им да тече чиста вода, желаят улиците им да не са лунен пейзаж, да не бродят бездомни кучета по тях, осветлението на публичните места да работи, с цел да може хората да са спокойни. Съвсем естествени претенции.

На този декор се явяват разнообразни претенденти от политически партии. Това е естествен развой за европейска страна. На този декор се откроява и акцията на сегашния кмет на Етрополе, която е ориентирана против най-големия вложител и поданик в общината. Обвиненията са лавинообразни, „ доказателствата " за тях липсват, изобилстват погрешни обстоятелства, клевети, ориентирани към пробуждане на страховете на хората. Да се построи една предизборна акция въз основата на офанзиви против най-големия вложител и шеф, който дава самун на стотици поданици и техните фамилии, не е естествена процедура за европейска страна. Нормалната процедура е да се оферират решения на проблемите, които са сложени от жителите. Да се търсят сътрудници, а не да се разрушават мостове, градени с години.

Изборът е сред актуалната власт и новите лица. Простичко казано - желаете още от същото или желаете смяна и решения на насъбраните проблеми. Да бъдем или да не бъдем.

Гражданите на Етрополе би трябвало да решат. Дали да продължат да живеят както до момента - под боязън в една изоставаща община, без бистрота на решенията, в която част от публичния запас изтича към вили в чужбина и прочие Дали избират кмет, който да ги ръководи като през 90-те години на предишния век или ще изберат кмет, който е в ХХI век, изслушва ги, приема проблемите им като свои и търси решения.

Изборът е за това публичният запас, който влиза в общината, да остава в град Етрополе!

Изборът в Етрополе е сред предишното и бъдещето. Между страха и свободата.

Етрополци, избирайте мъдро!

Изберете своето бъдеще на града, на децата и внуците си!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР