Инж. Добромир Добрев е носител на голямата награда Кмет на

...
Инж. Добромир Добрев е носител на голямата награда Кмет на
Коментари Харесай

Инж. Добромир Добрев е сред големите победители в конкурса Кмет на годината

Инж. Добромир Добрев е притежател на огромната премия „ Кмет на годината ” за мандат 2015-2019 в националния конкурс, проведен от Портала на българските общини Kmeta.bg.
Отличието му бе връчено от министъра на районното развиване и благоустройство Петя Аврамова довечера на публична гала в зала 6 на НДК. Инж. Добрев завоюва наградата в раздел „ Средна община ”.
Тази премия е плод на доста старания и работа на екипа на Община Горна Оряховица . Благодаря на държавното управление, което подпомагаше развиването на нашата общината и на бизнеса, и през тези четири години влага в възстановяване на общината. Тази премия е за всички специалисти в общинската администрация. Вярвам, че всеки кмет работи в посока нашите общини да стана привлекателни и още по-добро място за живеене ”, сподели кметът инж. Добрев.
Заедно с инж. Добромир Добрев носители на огромната премия „ Кмет на годината ” за мандат 2015-2019 в раздел „ Малка община ” е градоначалникът на Сливница Васко Стоилков, а раздел „ Голяма община ” - кметът на Монтана Златко Живков.
Припомняме, че през 2018 година инж. Добромир Добрев също бе отличен с наградата „ Кмет на годината ”.
Стотици хиляди българи участваха във вота за определянето на най-хубавите градоначалници за мандат 2015-2019 година в състезанието на Портала на българските общини Kmeta.bg.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР