Инициативният комитет за изграждане на паметник на Васил Левски в

...
Инициативният комитет за изграждане на паметник на Васил Левски в
Коментари Харесай

Търсят идеен проект за паметник на Левски в Русе


Инициативният комитет за създаване на монумент на Васил Левски в парка на Възрожденците – гр. Русе разгласи нов пленер за създаване на монумент на Апостола. Темата по този начин, както е посочена, е " Обявление за пленер на тематика: Идейна идея за създаване на монумент на Васил Левски в Парка на Възрожденците – град Русе ". Възложител е " Сдружение за създаване на монумент на Васил Левски в Русе ", а Община Русе – сътрудник. Целта на заданието е да бъдат препоръчани идейни решения, които да послужат за избор на подобаващ от естетическа позиция и при рационални финансови параметри, план и възлагане на осъществяването на определения вследствие на класиране на показаните планове колектив.

Припомняме, че с Решение № 307, признато с Протокол № 12/19.07.2016 година на Общински съвет – Русе бе несъмнено за място на бъдещия монумент – Парка на възрожденците, северозападен сектор, съседен на бул. " Съединение ", представляващ терен общинска благосъстоятелност УПИ I – за Парк на Възрожденците, кв. 892 по регулационния проект на град Русе. Миналата година състезанието за абстрактен план завърши без победител. Условията за приемане на конкурсните бумаги е от 30 юни до 31 юли 2018 година. Езикът за показване на плановете е български.

Срокът за показване на плановете е 15 до 31 октомври 2018 година в офиса на Дирекция " Устройство на територията и надзор на строителството " на адрес Русе 7000, улица " Олимпи Панов " 6.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР