Инициативен комитет от Съюза на офицерите и сержантите от запаса

...
Инициативен комитет от Съюза на офицерите и сержантите от запаса
Коментари Харесай

Още патриотични партии и сдружения подкрепиха Славчо Атанасов

Инициативен комитет от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса и патриотични жители поддържаха през днешния ден кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив. Зад претендента на локалната коалиция НФСБ-ВМРО застана и Българската национално-радикална партия.

„ Ние, представителите на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и патриотични жители, водени от убеждението, че за Пловдив – един от античните и антични градове в света, с повече от осемхилядна история, вторият град в България, с водеща роля в икономическата, културната, научно-техническата и духовни области, би трябвало да се работи почтено, заявяваме, че заставаме зад кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив “, разгласи полковникът от запаса Стойно Стойнов.

„ Вярваме, че в работата на всеки един управленец би трябвало да има морал и честност и че ползите на Пловдив и неговите жители би трябвало да бъдат поставяни преди всичко.

Вярваме, че би трябвало да се работи транспарантно и в разговор с жителите, тъй че тяхната дума да бъде чувана. За нас кметът на Пловдив би трябвало да е човек, който има опита да развива града напред “, акцентира полк. Стойно Стойнов.

„ В годините като кмет на регион „ Тракия “, като кмет на Пловдив и като депутат Славчо Атанасов сподели тъкмо това - че работи за града намерено и честно. Че стои покрай хората и се вслушва в думите им. Доби опит и сподели, че може да работи по този начин, че Пловдив да се развива “, споделиха от Съюза на офицерите и сержантите от запаса.

Те оповестиха, че препоръчаният от Славчо Атанасов Обществен контракт от 17 точки е явен и съответен ангажимент, който от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса одобряват. „ Приемаме го като жители на Пловдив, тъй като тези 17 точки са сложени като проблеми за разрешаване, като цели точно от жителите на Пловдив “, уточни полк. Стойно Стойнов.

Заедно с него поддръжката си за Славчо Атанасов дадоха полковникът от запаса Марин Димов, полковникът от запаса Николай Стоицев, полковникът от запаса Таню Танев и капитанът от запаса Стефан Методиев.

Комитетът на Българската национално-радикална партия застава зад кандидатурата на Славчо Атанасов, разгласи и Атанас Семерджиев, член на Комитета на БНРП. Заедно с него това обявиха и Огнян Дечев, и Петко Ангелов от БНРП.

„ През миналите години ние постоянно сме го поддържали поради неговия национализъм, професионализъм, почтеност и уместност. Подкрепяме изцяло неговата стратегия за ръководство, с цел да имат бъдеще идните генерации “, акцентира Атанас Семерджиев.

Славчо Атанасов благодари за поддръжката на патриотичните обединения, заявявайки, че за него това е чест, само че и отговорност – както пред тях, по този начин и пред всички пловдивчани.

Той и патриотични обединения подписаха пред медиите общ меморандум за поддръжка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР