Инициативен комитет Консервативно патриотично движение и граждани“ организира национална подписка-възвание

...
Инициативен комитет Консервативно патриотично движение и граждани“ организира национална подписка-възвание
Коментари Харесай

Инициативен комитет ще инициира референдум против задължителното гласуване с машини

Инициативен комитет „ Консервативно патриотично придвижване и жители “ провежда национална подписка-възвание против наложителното машинно гласоподаване. В него вземат участие Петьо Блъсков, проф. Антоанета Христова, Недялко Недялков, Соня Колтуклиева, Христо Стоянов, Юлий Москов, Станислав Недков - Стъки, Лиляна Друмева, Петьо П. Блъсков.  Те обявиха, че  от петък насам са събрали внушителните 60 000 подписа.

Журналистката Соня Колтуклиева откри конференцията с думите: " Ние не сме подписвали съдружно съглашение като четвърторазрядната коалиция. Но нас ни свързва една обща отговорност - да възстановим правото на всеки българин да изрази свободно волята си ".

" Корабът от дълго време е аварирал, единствено че те не са го усетили, тъй като са на бал, тъй като пият, ядат и се веселят за сметката на българския поданик, който е имал постоянно честното предпочитание да гласоподава по по-справедлив метод, която опция му беше отнета тази година ", добави тя, представена от  агенция ПИК.

Колтуклиева напомни лупингите на Радев през първия му мандат, с цел да се стигне до там Кирил Петков и Асен Василев да узурпират цялата власт: " Да ви напомня преди бруталния арест на водача на най-голямата политическа съпротива - Бойко Борисов - имаше опит за арест на Николай Павлов, който беше уволнен като началник на " Булгаргаз ".

" Това е една предизборна подготовка. Ако се явим в Народното събрание с един лист от над 100 000 индивида и това не бъде видяно, ние ще минем към стъпка №2 - инициираното на народен референдум за връщане на хартиения избор ", съобщи издателят на ПИК Недялко Недялков.

Той добави,  че на никое място в Европа не се гласоподава с машини: " В момента единствено с машини се гласоподава в България и Венесуела, Кирил Петков, Мадуро и Радев са единствените в света, определени с машини ".

Председателят на Съюза на репресираните от комунизма " Памет "  Лилия Друмева заяви: " Основният претекст, който ме води да стана член на Инициативния комитет, е опцията нашите очаквания за народна власт, за разцвет на България в фамилията на Европа и като членове на НАТО могат да умрат доста бързо. Защото ние се движим със стремглава скорост надолу. Нека си спомним времето, в което Хитлер идва на власт. Никой не е вярвал, че това, което се случи по време на неговото ръководство - жестоката Втора международна война, че е пристигнала с помощта на мълчанието, на незадоволителния отпор на жителите на Европа против този мракобесен водач на нацизма и фашизма ".

Друмева добави: " Какво вършат тези хора, които ни ръководят сега? Наричам ги " хора ", само че те са измамници, пристигнаха и ръководят по нечестен метод. Това са подправени персони, които демонстрираха пред нашето общество качества, от които ние се срамим. Тези некомпетентни персони би трябвало час по-скоро да си отидат! Това може да стане единствено, в случай че се вкара и хартиеното гласоподаване. На фона на негласувалите в България 600 000 гласа са безпределно висока цифра. Всеки глас е значим. Всеки глас, даден в поддръжка на демокрацията, е значим за България ".

Писателят Христо Стоянов заяви на собствен ред: " Тези, които превзеха Народното събрание с яйца и домати, за жалост не могат да схванат, че влизането в  влизането в тази постройка е обвързвано освен с гражданско, само че и с държавническо мислене. А държавническо мислене няма ".

Той показа доста персонален миг - има мощен тремор на ръцете. С подобен тремор в България са диагностицирани над 70 000 души. " Когато гласуваш, още повече, че този тремор от неспокойствие се усилва. Представете си по какъв начин се усещат 70 000 души, които би трябвало да го създадат. Много по-лесно е да сложиш кръстче. Това е нещо, което би трябвало да се промени. Но това може да се промени не от хора с гражданско, а с държавническо мислене. Преди година споделих - протестът на протестиращите ще бъде сменен с протест на гладните. И това време пристигна ", съобщи Христо Стоянов.

Станислав Недков-Стъки заяви: " Моето персонално мнение е за напълно отпадане на машините. Но тогава ще скочат всички, които желаят машините. И тъй като сме демократично общество - ние желаеме една хибридна система на гласоподаване - с машини и хартиена бюлетина ". ММА първенецът напомни, че против отпадането на хартиения избор е имало не един митинг. Но ръководещите не са се вслушали в това.

 мотивира включването си в Инициативния комитет с думите: " Всичко се основава на моите научни проучвания на демократичния развой. Когато се опитаме да разберем за какво обществата потеглят обратно и за какво жителите вземат решение да си върнат тоталитарния режим, отговорът е елементарен - тъй като нямат доверие на ръководещите. Най-елементарният метод да отдръпнеш обществото и жителите си от политическия развой, е да им отнемеш доверието. Колкото по-малко хора гласоподават, толкоз повече представителството е нелегитимно ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР