Инициативен граждански комитет издигна кандидатурата на Мая Манолова за кмет

...
Инициативен граждански комитет издигна кандидатурата на Мая Манолова за кмет
Коментари Харесай

Инициативен комитет издигна кандидатурата на Манолова за кмет

Инициативен цивилен комитет издигна кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.



„ Това рамо, което ми дават от инициативния комитет е скъпо. Преди повече от 4 години Народно събрание ме избра за омбудсман. Тогава дадох обещание да не бъда затворена в кабинета си, а да бъда измежду хората. Давам си сметка, че омбудсманът е последния кей на вяра за българския жител. За тези 4 години с моя екип работихме дружно и не отстъпихме от нито едно свое заричане. Колкото повече работехме, толкоз повече се повишаваше доверието. Разбира се, не беше елементарно. Изискваше цялостно отдаване “, сподели Манолова.
 
„ Успяхме да върнем вярата на децата сираци. След 7месеца митинги успяхме да накараме Народното събрание да одобри Закона за персоналната помощ “, добави тя.
 
„ Властта обслужваше всички други ползи, само че не и този на жителите “, разяснява Манолова.
 
„ Вече повече от година идеите ни буксуват. Гражданите са осъдени поради високото доверие на институцията (омбудсман, бел. ред.) “, добави тя.-->
 
„ Законопроектите, които могат да донесат правдивост, отлежават в деловодството на Народното събрание “, сподели още Манолова.
 
Сред членовете на инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Манолова, са българският реализатор Кристиан Талев, прочут като Криско, както и майки на деца с увреждания, част от самодейността „ Системата ни убива “.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР