Инициативата цели да събере средства за малките болници в страната

...
Инициативата цели да събере средства за малките болници в страната
Коментари Харесай

На стадион Христо Ботев във Враца събираме Капачки за бъдеще

Инициативата цели да събере средства за дребните лечебни заведения в страната и с тях да се закупят кувьози. Врачани ще се включат в благотворителната демонстрация в неделя на стадион " Христо Ботев ".
" Тази неделя, от 10 часа до 14 часа, пред стадион " Христо Ботев ", всички врачани, а и тези от селата и градовете, близки до Враца,ще имаме опция да ги предадем и уредниците от своя страна ще ги превозят в Монтана.
Там са намерили рециклатор и по този начин със събраните средства подкрепяме цялостната акция " Капачки за бъдеще " за даряване на кувьози за дребните лечебни заведения ", сподели Калин Ангелов от Младежки център- Враца, уредник акцията за града.
Тази демонстрация е част от самодейността, която ще продължи до края на годината, добави Ангелов и сподели, че през есента ще има още една огромна самодейност за събиране на капачки.
Седмично жителите на Враца събират към 8 чувала капачки, а тези, които са събрани в страната са близо 70 тона. Благодарение на самодейността към този момент са закупени кувьози за 5 дребни лечебни заведения, като идната седмица подобен ще бъде дарен на лечебното заведение в Кнежа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР