"Инициативата "Три морета" се развива много бързо политически и икономически

...
"Инициативата "Три морета" се развива много бързо политически и икономически
Коментари Харесай

Бойко Борисов разговаря с американския заместник-държавен секретар Кийт Крач

"Инициативата "Три морета " се развива доста бързо политически и стопански с помощта на поддръжката на Съединени американски щати и ентусиазма на страните-членки. Това демонстрира, че има политическа воля за възстановяване на изискванията за развиване на страните от района ". Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в телефонен диалог със заместник-държавния секретар по икономическия напредък, енергетика и околна среда на Държавния департамент на Съединени американски щати Кийт Крач, осведомят от държавната пресслужба.

Българският министър председател е припомнил, че предишния месец държавното управление ни е приело решение да бъдат импортирани 20 милиона евро в капиталовия фонд на Инициативата и е назначило народен координатор. "Желанието ни е да повишим икономическия разцвет освен на страните сред Балтийско, Адриатическо и Черно море, само че и на цяла Европа и предвид на настоящата обстановка за облекчение на сериозните стопански, финансови и здравни проблеми, породени от пандемията COVID-19 ", е изтъкнал Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

По време на диалога българският министър-председател Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и заместник-държавният секретар на Съединени американски щати Кийт Крач са били единомислещи в нуждата от подсилване на дейното двустранно енергийно съдействие. През юни тази година американската страна предложи подписването на двустранен Меморандум за стратегическото съдействие в региона на нуклеарната сила за цивилен цели, показват от държавната пресслужба. "За България нуклеарната енергетика играе значима роля за гарантиране на националната, районна и европейска енергийна сигурност, като в това време дава сила на налични цени и е основен детайл за прекосяване към нисковъглеродна стопанска система ", е изтъкнал българският министър председател Борисов.

В хода на диалога сред премиера Борисов и заместник-държавния секретар Крач е била разисквана и опцията за усилване на съдействието по линия на 5G.

През януари тази година Европейската комисия разгласява документ със постоянни и всеобхватни ограничения за съгласуван метод на Европейски Съюз към 5G мрежите. По тематиката си сътрудничат Европейският съюз, Съединени американски щати и НАТО, като задачата е намиране на оптимални решения поради значимостта на тематиката в подтекста на свързаността и сигурността, се показва в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР