Инициативата Три морета има голям потенциал да сближи всички страни

...
Инициативата Три морета има голям потенциал да сближи всички страни
Коментари Харесай

Вероника Ремишова: Инициятивата „Три морета“ има потенциал да сближи всички страни

Инициативата " Три морета " има огромен капацитет да сближи всички страни - участнички и би трябвало да създадем всичко допустимо да го използваме за богатството на нашите жители и за развиването на трансатлантическото съдействие. Това сподели Вероника Ремишова, вицепремиер по вложения и информатизацията на Словашката република, по време на Президентския панел в границите на Бизнес форума на тематика: Инициативата " Три Морета ": Път към интелигентно развиване и изчерпателен стопански напредък ", съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" За мен е наслаждение и чест да съм тук с вас през днешния ден и желая да изразя благодарността си на България за напъните и силата и дейния метод в организирането на тази среща. Инициативата " Три морета " ни предлага неповторима опция да построяваме вътрешни връзки сред страните по оста юг-изток, което придобива изключително значение по време на тази пандемия, тази рецесия, която ни демонстрира какъв брой значимо е да има съгласуваност и резистентност ", сподели още Ремисова.

Тя съобщи, че приветства поддръжката на този план от страна на Съединени американски щати. " Присъствието на Германия и други заинтригувани страни в тази самодейност е извънредно значимо ", съобщи още Ремишова.

" Имаме потребност от цяла поредност планове, които да бъдат прегледани и осъществени в тези комплицирани времена. Ваши превъзходителства, уважаеми сътрудници, самодейността " Три морета " има огромен капацитет да сближи всички страни- участнички и би трябвало да създадем всичко допустимо да използваме този капацитет за богатството на нашите жители и за развиването на трансатлантическото съдействие ", уточни още Ремишова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР