Инициативата ще осигури на компанията достъп до идеи, модерни подходи

...
Инициативата ще осигури на компанията достъп до идеи, модерни подходи
Коментари Харесай

"Главболгарстрой" отвори представителен офис в Брюксел

Инициативата ще обезпечи на компанията достъп до хрумвания, съвременни подходи и технологии в строителната промишленост

На специфична гала, в наличието на еврокомисаря Мария Габриел, на евродепутати, дипломати, висши служители и браншовици, " Главоболгарстрой " означи две събития – петдесетата си годишнина и откриването на внушителен офис в Брюксел.

Къде

Представителният офис на " Главболгарстрой " се намира в сърцето на европейския квартал на Брюксел, на бул. " Белиар " 40, на ръка разстояние от европейските институции. Откриването му съответствува със започването на новия петгодишен политически цикъл на европейските институции, с нов парламент, нова европейска комисия и нов ръководител на Съвета на Европейски Съюз.

 Калин Пешов
Калин Пешов

Защо

" С тази стъпка желаеме да допринесем за включването на компанията в полемики, които имат отношение към развиването на сектора, както и опция за следене на напредъка по настоящите проблеми в нашата област. Осъзнаваме целите на Европа и желаеме компанията ни да се движи на същата скорост и в същата посока ", сподели по време на церемонията Калин Пешов, член на Надзорния съвет на " Главболгарстрой Холдинг ".

Освен за връзка с по-широк кръг от заинтригувани страни холдингът ще разчита на новото си посланичество и за достъп до хрумвания от европейската общественост, до съвременни подходи и технологии в строителната промишленост.

 Мария Габриел и Калин Пешов
Мария Габриел и Калин Пешов

Реакциите

" Вашият бранш играе значима роля, генерирайки напредък и давайки отговор на икономическите, обществени, енергийни и климатични провокации ", сподели Мария Габриел, европейски комисар по нововъведения, научни проучвания, просвета, обучение и юноша, насърчавайки бизнеса да употребяват всички инстументи, които Европейската комисия дава.

 Кьетил Тонинг
Кьетил Тонинг

Кьетил Тонинг, ръководител на Европейската федерация на строителната промишленост, поздрави " Главболгарстрой " като създател на Българската строителна камара и член на Европейската федерация на строителната промишленост. " Компания, която има петдесетгодишна история, явно е била способна да посрещне доста провокации и затова се е научила да ги планува и непрекъснато да се приспособява ", сподели Тонинг.

Това надалеч не е първият офис на " Главболгарстрой " отвън рамките на страната. В своя 50-годишен опит компанията извършва планове в разнообразни страни от района на Източна, Югоизточна и Западна Европа, Близкия Изток и Африка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР