Инициативата на врачанския бизнесмен Мартин Харизанов и сдружение „Благотворни приятели“

...
Инициативата на врачанския бизнесмен Мартин Харизанов и сдружение „Благотворни приятели“
Коментари Харесай

Инициативата на Мартин Харизанов „Аз избирам да се развивам във Враца“ набира популярност /снимки/

Инициативата на врачанския предприемач Мартин Харизанов и съдружие „ Благотворни другари “ да поддържат младежите да останат във Враца се радва на голям интерес, научи организация BulNews. За рекордно малко време десетки възпитаници от Враца са дали поръчки да се включат в надпреварата по предприемачество.
Първото посещаване на Харизанов за уточнения по отношение на надпреварата бе в ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ по покана на директорката Татяна Василева. За изненада на младия предприемач залата се оказала тясна за всички искащи да вземат участие в надпреварата възпитаници от 10 до 12-ти клас. След като Харизанов разяснил регламента за присъединяване и какъв би трябвало да бъде бизнес проектът им, младите врачани показали концепциите си и потърсили рекомендации за по-добро показване.
Очаква се от гимназията да се излъчат най-малко 3 тима. След извършени диалози с шефовете и на другите учебни заведения в града се оказало, че и те ще излъчат също по толкоз тимове, които да се състезават за наградния фонд.
Харизанов приканва хората да поддържат самодейността, като харесат и споделят фейсбук страницата й.
Припомняме, че надпреварата се реализира със съдействието на „ Алумини клуб “ към катедра „ Финанси и кредит” при Стопанската академия „ Д.А.Ценов” в Свищов и Младежки дом – Враца. Участниците се разделят в тимове от по 3-5 индивида, като за най-хубавите е обезпечен награден фонд от 700 лв.. Отборът, който е класиран преди всичко, ще получи 400 лева За второ място са отредени 200 лева, а за трето – 100 лева
Като спомагателен тласък всички участници имат право да получат парично-наградна стипендия, ако бъдат признати в компетентност „ Финанси “ в Стопанската академия „ Д.А.Ценов “ в Свищов. Тя е еднократна и е в размер на 200 лв., които ще бъдат преведени на първия 8 декември от следването им. Средствата са обезпечени от „ Алумини клуб “ към катедра „ Финанси и кредит” в Академията, с ръководител Мартин Харизанов.
Целта на надпреварата е младежите да потвърдят, че има смисъл да останат във Враца и да основават бизнес в сърцето на Северозапада. Отборите могат да декларират присъединяване до 29 март при шефовете на своите учебни заведения. Силите си предприемчивите възпитаници ще премерят в Младежкия дом на 22 април от 15 часа.
Допълнителна информация можете да получите на тел. 0877888199
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР