Инициативата на Белия дом и на Иванка Тръмп за подпомагане

...
Инициативата на Белия дом и на Иванка Тръмп за подпомагане
Коментари Харесай

Инициативата в подкрепа на жените поде Иванка Тръмп

Инициативата на Белия дом и на Иванка Тръмп за подкрепяне на дами в разрастващите се страни разгласи първите дотации в размер на 27 милиона $ за 14 плана в 22 страни , множеството от които в Африка , Латинска Америка и Югоизточна Азия , съобщи Асошиейтед прес.
Thank you Prime Minster Abe for inviting me to address heads of State on the economic + national security imperative of economically empowering women globally.
I am grateful for the opportunity to elevate this critical issue, which must remain at the heart of the G20 agenda.
— Ivanka Trump (@IvankaTrump) Инициативата за световно развиване и разцвет на дамите бе подета през февруари с първични вложения от 50 милиона $ , пристигнали от американската Агенция за интернационално развиване. Сега малко повече от половината от сумата - 27 милиона $ - е отишла за фонда на самодейността за партньорство с частни компании и други сътрудници.

Първите 14 плана , които получават дял от тази сума в размер на 27 милиона $, са били подбрани от 120 кандидатур и. Проектите целят да оказват помощ на дамите със заетостта и предприемачеството , да им дават благоприятни условия за финансиране и други помощи.
More good news!
Today, I will announce 14 new innovative activities that will advance women’s economic empowerment to 100,000+ women in 22 countries! ⬇️
— Ivanka Trump (@IvankaTrump)
Така да вземем за пример в Руанда план ще помогне на дамите на навлязат в бързо развиващия се енергиен бранш . Латиноамериканска самодейност цели да приготви близо 9000 дами за софтуерни работни места в Бразилия, Чили, Мексико, Колумбия и Перу. Друг план е в поддръжка на дамите, работещи в птицеферми в Индонезия .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР