Инициативата „Мога там. Искам тук“ на TELUS International, която цели

...
Инициативата „Мога там. Искам тук“ на TELUS International, която цели
Коментари Харесай

Компания предлага пакет за релокация на българи, които се върнат от чужбина

Инициативата „ Мога там. Искам тук “ на TELUS International, която цели да връща надарени българи назад от чужбина, ще продължи и през 2019 година Чрез нея компанията, която е водещ шеф в аутсорсинг бранша у нас, предлага на българите, живеещи в чужбина, кариерно развиване в България и пакет за релокация. Той включва 5000 лева, самолетен билет и подпомагане при оформяне на документите за пренасяне.

Вчера представители на компанията, която започва „ Мога там. Искам тук “ през 2017 година, посрещнаха стотици наши сънародници на летище София с топъл коледен подарък. Само за няколко часа в самодейността на Терминал 2 се включиха повече от 2,000 души, които споделиха страстите от завръщането си в родината и получиха предложение да се завърнат вкъщи дълготрайно.

„ Всеки от нас има другари и родственици в чужбина, които вижда един път или два пъти годишно. Много от тях имат предпочитание да се върнат в България и с нашето предложение за работа и пакет за релокация, ние от TELUS International оказваме помощ това да стане действителност. Предвид триумфа на акцията през минала година, взехме решение „ Мога там. Искам тук “ да продължи да връща българи и през новата 2019 “, показа Захарина Вецева, старши управител „ Корпоративни връзки и КСО “.

От старта на самодейността кандидатствалите българи, искащи да се завърнат, са над 1,000, като наетите са 60.

Всички българи в чужбина, които желаят да станат част от екипа на TELUS International през 2019 година, могат да го създадат на уеб страницата www.iskamstelus.com.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР