Инициативата Един пояс, един път“ отваря нови възможности за насърчаване

...
Инициативата Един пояс, един път“ отваря нови възможности за насърчаване
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: Трябва да разширим взаимоотношенията си с Китай в редица сфери

„ Инициативата „ Един пояс, веднъж “ отваря нови благоприятни условия за поощряване на вложенията и комерсиалното съдействие. Участието на България и на страните сътрудници от формата е от взаимна изгода. Отдаваме значение на разширението на свързаността с Китай, като считаме, че тя би трябвало да бъде развита освен във връзка с превоз и инфраструктура, а и в редица други сфери като промишленост, селско стопанство, енергетика, обучение и просвета, туризъм, осведомителни технологии “.

Това сподели министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова при откриването на Китайския капиталов конгрес в Прага през днешния ден, предадоха от пресцентъра на Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018.

Министър Павлова е измежду почетните участници в срещата, която се организира под мотото: „ Възможности и провокации в съдействието сред 16+1 “ и под патронажа на президента на републиката господин Милош Земан. Организатори и домакини на събитието са Чешко-китайската камара за съдействие и Китайският Център за Икономическо Сътрудничество – CECC.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР