Инициативата Бъди доброто, което искаш да видиш, има за цел

...
Инициативата Бъди доброто, което искаш да видиш, има за цел
Коментари Харесай

Напомнят на хората за важните ценности

Инициативата " Бъди положителното, което искаш да видиш ", има за цел да подсети на хората, че доброжелателността е измежду най-важните полезности в човешките връзки. Чрез нея уредниците от Serdika Center желаят да подчертават вниманието какъв брой скъпа е една усмивка и какъв брой доста може да направи за индивида насреща, да напомнят кои са същинските полезности, а точно: уважението, добротата, честността.
В рамките на специфичното събитие за деца " Средновековни завършения " в комерсиалния център всички имат опция да се научат на рицарски маниери и обноски на принцеси, като се пренесат в един свят на смелост и романтика, забавлявайки се с голям брой игри и шампионати, които ще им покажат, че както преди, по този начин и в този момент е съвременно да са дами и кавалери.
Инициативата с мотото " Модерно е да си феодален " продължава до 23 юни, с цел да покаже на дребни и огромни, че честната дума и положителните маниери не са останали обратно във времето и постоянно ще бъдат настоящи.
Да прощаваш, да си почтен, признателен, самоуверен и виновен към обкръжаващия те свят, да си великодушен и да обичаш - това са част от качествата, които всеки рицар е имал. И въпреки тези качества да са непреходни, в днешното динамично и забързано ежедневие хората отделят повече време на отрицателни мисли и паники, в сравнение с това да вършат и търсят положителното и позитивното към себе си.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР