Инициатива стимулира подрастващото поколение да изразява благодарността си към доброто.

...
Инициатива стимулира подрастващото поколение да изразява благодарността си към доброто.
Коментари Харесай

Най-голямото детско благодаря ще кандидатства за рекордите на Гинес

Инициатива подтиква подрастващото потомство да показва благодарността си към положителното. Идеята е на Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД), като концепцията е с реализирането на плана да се кандидатства за книгата с върхове на Гинес. За задачата е проведен празничен онлайн концерт - театър. Инициативата неслучайно се организира през днешния ден, в Международния ден на детето.
Спектакълът се състои обичайно на 1-ви юни, само че заради създалата се епидемиологична конюнктура, събитието тази година ще се излъчи онлайн онлайн във Фейсбук и YouTube страниците на ведомството. Началото на концерта е оповестено за 15:00 ч. От ДАЗД приканват всички жители да се включат и да поддържат самодейността " Най-голямото детско благодаря " .
Набирането на видеа започва на празника, като концепцията в тях е да бъдат снимани деца, които благодарят на своето семейство, другари, близки или на всички важи за тях хора. Целта на организацията е да се съберат допустимо най-вече видео материали, с които да се кандидатства за връх в книгата на Гинес. " Нека дружно насърчим благодарността на децата и подкрепим напъните на хората, които вършат живота им по-добър! ", молят от ДАДЗ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР