Ingram Micro България дава старт на първата си стажантска програма.

...
Ingram Micro България дава старт на първата си стажантска програма.
Коментари Харесай

Платени 6-месечни стажове в Ingram Micro България

Ingram Micro България дава старт на първата си стажантска стратегия. Тя е с дълготрайност от 6 месеца и ще помогне на младежи при започване на тяхното кариерно развиване да придобият опит в 3 съществени бизнес посоки – Финанси, Продажби и Администриране на поръчки.

Стажът в компанията е заплатен, а образованието на всеки стажант ще премине по самостоятелно направен проект. Стажантите ще разполагат със собствен наставник, който ще се грижи за тяхното въвеждане, образование и развиване по време на стажа. 

Освен че ще могат да добият опит от действителната бизнес среда в компанията, младежите ще могат да се възползват и от редица образования и тренинги, които Ingram Micro дава за своите чиновници.

Единственото изискване за присъединяване в стажантската стратегия е претендентите да имат приключен втори курс от своето висше обучение. Всички искащи, могат да аплайват посредством изпращане на мотивационно писмо до 15 септември тук. Стартът на стажантската стратегия ще бъде на 1 октомври.

Ingram Micro e измежду водещите международни водачи в дистрибуцията на необятен набор от софтуерни решения. Дейността на компанията е обвързвана с продажба, закупуване и логистика на хардуерни и софтуерни артикули. 

В България компанията започва активност през 2012 година с екип от 15 души. Шест години по-късно, чиновниците в центъра в София са повече от 1000, а бизнес дейностите, които се правят тук са доста повече и по-комплексни.

Компанията е приета за “Инвеститор на годината “ още със стъпването си на българския пазар през 2012 година. Със своята стратегия за развиване и образование на чиновниците, както и с другите придобивки, които предлага, Ingram Micro е един от най-предпочитаните работодатели у нас.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР