ИНГЪЛУУД, Калифорния (AP) — Бойзи Стейт вече претърпя една голяма

...
ИНГЪЛУУД, Калифорния (AP) — Бойзи Стейт вече претърпя една голяма
Коментари Харесай

Бойзи Стейт се обръща към първокурсник QB срещу UCLA в LA Bowl

ИНГЪЛУУД, Калифорния (AP) — Бойзи Стейт към този момент претърпя една огромна смяна през този сезон, като краткотрайно трансформиралият се в непрекъснат треньор Спенсър Даниелсън води серия до първата Mountain West шампионат за четири сезона.

Бронкос ще се опитат да се оправят с още един, когато първокурсникът Си Джей Тилър стартира като куотърбек против UCLA в LA Bowl в събота.

„ Винаги има част от същински първокурсник, който играе за първи път там, където просто в никакъв случай не знаеш какво ще получиш, ” сподели офанзивният координатор на Boise State Буш Хамдан.

Тилър ще бъде третият друг титуляр за Бойс Стейт (8-5). Тайлън Грийн мина в Арканзас след успеха с 44-20 над UNLV в мача за купата на Mountain West. Maddux Madsen получи травма в края на сезона в самотния си старт против Ню Мексико на 11 ноември.

Тилър направи няколко фотоси в края на успеха с 45-10 против Юта Стейт на 18 ноември, само че не е опитвал да премине в колежа. Той беше консенсусен тризвезден новобранец, приближаващ о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР