Инфраструктурата е основният ми приоритет в битката за Панчарево. Това

...
Инфраструктурата е основният ми приоритет в битката за Панчарево. Това
Коментари Харесай

Радко Петров, независим кандидат за районен кмет, подкрепен от БСП: Подобряването на инфраструктурата е основният приоритет в битката ми за Панчарево

Инфраструктурата е главният ми приоритет в борбата за Панчарево. Това сподели за предаването „ Софийска естрада " по Радио „ Фокус " Радко Петров, самостоятелен претендент за кмет на региона, подсилен от Българска социалистическа партия. Според него построяването на инженерната инфраструктура е главен проблем в регион Панчарево. Той я оцени даже като изчезнала. „ В нито едно от прилежащите села на региона няма построена улична канализация. В доста от селата водоснабдяването е под всякаква рецензия. Години наред главното нещо, което се правеше във връзка с инфраструктурата в нашия регион беше да се изкърпят асфалтовите дупки по улиците. Не е направена нито една нова улица ", изясни той.

Радко Петров разяснява и тематиката за сметосъбирането и сметоизвозването, които по думите му се правят, само че съществуват и доста нерегламентирани сметища, на които Инспектората би трябвало да обърне внимание.

Кандидатът за кмет подчертава и върху развиването на туризма в Панчарево. „ 80 на 100 от селищата в нашия регион са планински и подготвят за прелестен туризъм. Трябва да се поддържат към този момент съществуващите екопътеки и да се изградят нови такива ", уточни той. По думите му другото извънредно значимо нещо, което способства за колорита на региона е известното Панчаревско езеро. „ От неговата изработка досега то не е почиствано. Ако продължава в този дух, в идващите 20 години то ще замязя на тресавище и помийна яма.

Езерото би трябвало да се поддържа в прекрасен и прелестен тип, с цел да може да притегля туристите ", означи Петров. Той сподели още, че сполучливото ръководство се крие в умеенето да се чуеш гласа на гласоподавателите и да изпълниш потребностите им. „ Роден съм и съм израснал в Панчарево и познавам проблемите на региона радикално. От 20 години насам не сме имали локален кмет. Кметът, който идва извън не познава душата на локалния човек ", изясни той. По думите му връзката с хората е най-важна за районния кмет. „ Не се тормозя да контактувам с жителите на Панчарево, тъй като аз съм един от тях. В дните до изборите ми предстоят срещи с гласоподавателите, с цел да мога да чуя всички техни проблеми и да ги убедя, че е значимо да гласоподават ", заключи Радко Петров.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР