Информираме Ви, че във връзка с тревожната ескалация на напрежението

...
Информираме Ви, че във връзка с тревожната ескалация на напрежението
Коментари Харесай

Важна информация: България Еър прекратяват полетите от и до Тел Авив

Информираме Ви, че по отношение на тревожната ескалация на напрежението към развиването на военния спор на територията на Израел, самолетна компания " България Еър “ е принудена да анулира полетите FB 571/2 по линията София – Тел Авив – София, планувани за дата 12 октомври 2023 година

Отмяната на полетите е обвързвана с най-високото равнище на риск за ситуацията в Близкия Изток, което дават експертите по сигурност, както и предвид на засилените ограничения за сигурност във въздушното пространство над Израел. Показателно за сериозността на обстановката е и реакцията на над 25 европейски и интернационалните самолетни компании, които също са отменили своите полети до/от интернационалното летище в Тел Авив през идващите дни.

Екипът на " България Еър “ сервира своите извинения на засегнатите пасажери, като ги твърди, че приоритет на самолетната компания остават сигурността и здравето на всички хора на борда, както и тяхното комфортно и безвредно пътешестване. Националният транспортьор слага преди всичко сигурността на всички свои пасажери, водачите и кабинния екипаж на самолетите при осъществяването на полетите.

През цялото време от началото на спора " България Еър “ продължава да търси верните разновидности за осъществяване на постоянната си линия, гарантиращи безвреден транспорт на българите зад граница и непознатите жители, искащи да изоставен страната.

С грижа и отношение към засегнатите пасажери " България Еър “ предлага безвъзмездна смяна по всички закупени билети за пътешестване до/от Тел Авив до края на октомври, като новоиздадените билети би трябвало да бъдат в границите на една година. 

За настояща информация следете формалният уебсайт на самолетната компания, както и профилите ѝ в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР