Информацията за предполагаеми опашки във военните служби на Санкт Петербург

...
Информацията за предполагаеми опашки във военните служби на Санкт Петербург
Коментари Харесай

Санкт Петербург отрече информация за опашки във военните служби

Информацията за хипотетични опашки във военните служби на Санкт Петербург не дава отговор на действителността. Това заяви в петък военният комисар на града Марат Урманов, представен от ТАСС.

" Информацията за хипотетичните опашки от чиновници на организации и предприятия, отговарящи за военната регистрация във военните служби за регистрация и набор на град Санкт Петербург, не дава отговор на действителността ", сподели той.

Според Урманов службите за военна регистрация и регистриране работят от понеделник до петък , а 1 октомври не е крайният период за подаване на информация за жители, подлежащи на военна регистрация.

" Всички организации ще имат време да показват описи във военните комисариати навреме. Служителите на военните служби за регистрация и регистриране дават на представителите на предприятията цялата нужна помощ в това ", увери военният комисар.

" Медиазона " за една година готовност: Хиляди каузи за самоотлъчване от военните елементи

Не е заведено нито едно дело за отсъствие в мобилизационните служби

Припомняме, че на 21 септември по случай първата годишнина от " частичната готовност " в Русия изданието " Медиазона " (попадащо в съветския указател на " задграничните сътрудници " ) заключи статистиката за наказателните каузи, формирани по " военни " членове. Не е формирано нито едно наказателно дело за отсъствие по призовка във военкомата (мобилизационната служба), отбелязва първо изданието.

Изданието напомня, че управляващите се готвят да затегнат наказателните наказания за отсъствие . През годината в съдилищата са постъпили 3049 каузи за своеволно овакантяване на отделение при утежняващи условия - по време на мобилизацията.

Всяка седмица, съгласно наблюденията на " Медиазона ", съветските съдилища произнасят към 100 присъди по каузи за своеволно овакантяване на военната слжба, като повече от половината от присъдите са условни. Съгласно члена за несъблюдение на заповед военният личен състав получава минимална присъда: съвсем всички наказани се изпращат в пандиза.

Най-тежкото нарушаване е дезертьорството. Първите каузи по него стигнаха до съда през март тази година. Най-тежката известна присъда беше издадена по делото на военнослужещия по контракт Максим Кочетков от Сахалин - през септември той получи 13 години затвор със непоколебим режим.
 Лондон: Наемайки чужденци, Русия се пробва да избегне нова вълна на готовност преди изборите
Лондон: Наемайки чужденци, Русия се пробва да избегне нова вълна на готовност преди изборите

В страната живеят към 6 милиона мигранти от Централна Азия

В ежедневния си отчет на разузнаването на английското министерство на защитата тогава означи, че се следи отмалялост и невисок военен дух в съветската войска.

да се бият в Украйна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР