Информацията идвала от достоверен източник в Съдебната палата“. Авторите все

...
Информацията идвала от достоверен източник в Съдебната палата“. Авторите все
Коментари Харесай

Депутатът Радостин Василев иска имунитета на Иван Гешев. СУ срещу школата в Симеоново, как е?

Информацията идвала от „ меродавен източник в Съдебната палата “. Авторите въпреки всичко са се застраховали и са сложили загадъчен знак, за всеки случай – в случай че Василев им потърси правосъдна отговорност.

 

Споменава се някаква „ спекулация “, в която е забъркано името на Христинка Иванова, която в предишния парламент Василев бил притискал да напусне групата на Има Такъв Народ.

Не познавам Радостин Василев. Чувам, че бил направил шумна и неособено харесвана от някои предизборна акция в Плевен. Може, негова работа.

 

Проблемът е различен: Как по този начин преданите на главпрокурора медии се разбързаха да обслужват някакви негови ползи, целящи дискредитирането на депутат от „ ПП-ДБ “. А удря по тази коалиция, тъй като тя продължава да упорства за промени, които освен ще лимитират правата на Гешев, само че ще го създадат и евентуално вероятен за следствие. Защо да вземем за пример, същите тези медии не разгласиха текст, по какъв начин Гешев желае имунитета на Бойко Борисов по следствие на откраднатите стотици милиони от строителството на автомагистрали. Или за налятите 3 млрд лв. в Турски/Руски поток, обслужващ ползите на Путин?

 

Ясно е, че няма да забележим подобен текст, най-малко до момента в който въпросните медии са стимулирани да пазят избрани хора и да атакуват други. Това е известно от дълго време и е омръзнало на публиката до гадност.

 

Би било забавно обаче, в случай че Василев опише подвизите на Иван Гешев, включващи придобиване на парцели на занижени цени от дамата с която живее, данните за спор на ползи – нейно съдружничество във компания с непосредствен на главния очевидец на прокуратурата по делото против кметиците на „ Младост “, абсурдът с компанията за млечни артикули „ Жоси “, казусът с дипломата на Гешев и прочие Та дали не може Василев да изиска имунитета на основния прокурор от Висшия правосъден съвет? Примерно.

 

И като стана дума за тапия, една дребна детайлност се набива на очи: Радостин Василев е приключил право в СУ „ Св. Климент Охридски “, а Иван Гешев е випусник на милиционерската школа в Симеоново. Всеки може да съпостави хорариумите на двете образователни заведения и да си направи съответните заключения. Този факт към този момент се подценява, даже се смята от някои, че клубът „ Симеоново “ е още много мощен. Беше. Вече отминава като мъждив порой…

 

Много по-скоро, в сравнение с някои си мислят, справедливостта ще се възвърне и нещата ще си дойдат по местата. А това значи, че от време на време тези, които са дали някому маршалски скиптър, въпреки да е на равнище старшинка, първи ще го предадат.

 

Времената и събитията се трансформират – покупко-продажбите също.

 

Витали Роник
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР