Информацията е потвърдена от самите Нетуоркс с уточнението, че Чавдаров

...
Информацията е потвърдена от самите Нетуоркс с уточнението, че Чавдаров
Коментари Харесай

Лъснаха Скандални Мутренски Връзки На Съпруга На Виктория! Изплува Друг Случай С Пребита Миска!

Информацията е доказана от самите „ Нетуоркс ” с уточнението, че Чавдаров не заема поста на шеф в компанията.

В Русе пък той бил много прочут с прякора си – Тавата, а в края на 2013 година името му било забъркано в крими иницидент. Тогава локалната красавиця Моника Лачева (на колажа долу), която взе участие в „ Мис България 2013 ”, е свиреп пребита в крайдунавския град, откъдето е родом.



Самата Лачева твърди, че в побоя е взел участие Свилен Чавдаров - Тавата. След случката Лачева се закани да заведе дело, само че по този начин и не се стигнало до такова.

Свилен Чавдаров е свързван в Русе с предприемача Илиян Пенев – Мацола. Името на Мацола пък нашумя около някогашния заместник-окръжен прокурор на Русе Люлин Матев. Срещу Матев беше назначена инспекция персонално от някогашния основен прокурор Борис Велчев. Мацола е считан за другар на съоснователя на СИК Младен Михалев – Маджо. А името на Свилен Чавдаров участва в сигнали и съвсем дузина предварителни производства в 16 папки с данни, събрани при полицейската интервенция „ Одиторите ”, извършена на 11 април, 2004 година, напомня още медията.

Името на Чавдаров попада в следствия за рекет, побоища, закани с ликвидиране, обири и грабежи. През 2003 година пък под колага му е подложен мощен самоделен гърмеж, който по знамение изгърмява преди той да се е качил. Тогава от полицията оповестяват, че Чавдаров, който е с няколко висящи каузи, гравитира към локални незаконни групировки. По неофициални данни той е един от босовете, контролиращи бизнеса с проститутки на повикване, салони за разтривки и танцьорки в нощните питейни заведения.

През 2005 година Светлозар Илиев, Петко Петков, Свилен Чавдаров и Преслав Чакъров получават 91 години затвор по случаите от предварителните производства, конфискувани в интервенция „ Одиторите ”.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР